ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Ο Τούντορ μου έμαθε τη θέση του στόπερ"

Τζαβέλλας: "Ο Τούντορ μου έμαθε τη θέση του στόπερ"

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιώργου Τζαβέλλα στο πέμπτο τεύχος του Toumba Magazine που κυκλοφορεί, όπου μιλάει μεταξύ αλλων για Τούντορ, Σαββίδη αλλα και Άγγελο Αναστασιάδη.

Με μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη του MVP και Players’ Player of the Year Γιώργου Τζαβέλλα και πολλά ακόμη θέματα, κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το Toumba Magazine. Αναλυτικά, η θεματολογία, όπως περιγράφεται μέσα της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ:

"To πέμπτο τεύχος του Toumba Magazine… ακροβατεί ανάμεσα στο χθες και το αύριο. Αναλύει την σεζόν που μόλις τελείωσε και κάνει την εισαγωγή σ’ εκείνη που μόλις άρχισε. Συνδετικός κρίκος ο MVP και Players’ Player of the Year Γιώργος Τζαβέλλας.Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός μετά την καλύτερη και πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του δίνει μια διαφορετική συνέντευξη στην οποία μιλά για τη ζωή του πριν και μετά το ποδόσφαιρο, τα λάθη που έχει κάνει στην καριέρα του, τα όνειρά του, τις σκέψεις του, τις σχέσεις του με τον κόσμο και φυσικά μιλά για τον ΠΑΟΚ.

Το πέμπτο τεύχος του Toumba Magazine είναι άμεσα διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω του store.paokfc.gr. Γίνετε οι πρώτοι που θα αγοράσετε το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ πριν κυκλοφορήσει στα περίπτερα και τα PAOK FC Official Stores και θα το λάβετε σπίτι σας με δωρεάν έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα.

H νέα ειδική έκδοση του Toumba Magazine χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο Season Review του 2015-16 και στην ενότητα Ready to Fight που αφορά τη σεζόν 2016-17. Η συντακτική ομάδα, με τη βοήθεια του Guest Editor Χρήστου Ζαμπούνη και την διαφορετική ματιά των αρθρογράφων Κώστα Γιαννακίδη, Κώστα Κεφαλογιάννη αναλύει τη χρονιά που τελείωσε από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Εστιασμένη περισσότερο σε πρόσωπα και προσωπικότητες.Διαβάστε το ψυχογράφημα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, την μετατροπή του Δημήτρη Πέλκα σε ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής, την αποδόμηση των στερεότυπων για τα αμυντικά χαφ από τον Γκόικο Τσίμιροτ, τον δρόμο προς την επιτυχία του Χάρη Χαρίση, την περιγραφή του Γιάννη Μυστακίδη για τη νίκη στο Ντόρτμουντ, τα στατιστικά της σεζόν, τα infographics των 101 γκολ του Κλάους και θυμηθείτε τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της σεζόν.

Κι αφού αφήσουμε πίσω μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν που βρίσκει τον ΠΑΟΚ έτοιμο να παλέψει για το όνειρο. Όπως κι αν μεταφράζεται αυτό. Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσομε στην ομάδα μας τον Λέο Μάτος, τον Τζάλμα Κάμπος, τον Εβγέν Σάκχοφ. Διαβάστε την διαδρομή του Βραζιλιάνου από τις φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο στην Ουκρανία και τώρα στον ΠΑΟΚ, μάθετε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή και την καριέρα του Σάκχοφ και γνωρίστε το προφίλ του Τζάλμα Κάμπος .

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1

Στο τεύχος 5 θα βρείτε το τρίτο και τελευταίο κουπόνι για τα 10 εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-17 και τις 5 επετειακές εμφανίσεις 90 χρόνια ΠΑΟΚ. Μας στέλνετε και τα τρία κουπόνια μαζί με τα στοιχεία σας και μπαίνετε στην μεγάλη κλήρωση. Αν έχετε χάσει τα προηγούμενα δύο κουπόνια μπορείτε να αγοράσετε το τεύχος 3 και το τεύχος 4 από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2

30% έκπτωση στα προϊόντα ΠΑΟΚ από το store.paokfc.gr για τον μήνα Ιούλιο".

Διαβάστε απόσπασμα από την συνέντευξη Τζαβέλλα εδώ.

Αρχισε η διάθεση των διαρκείας

Στο μεταξύ, από το πρωί άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Η ΠΑΕ, με ανάρτησή της στο facebook, ενημέρωσε για τους... πρώτους κατόχους της νέας σεζόν.

Θυμηθείτε τις λεπτομέρειες για τις τιμές και τις κατηγορίες των εισιτηρίων.

"Αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ ο Αγκάτσε"

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντουλά αναφέρει πως ο 31χρονος τερματοφύλακας Μίκαελ Αγκάτσι που ανήκει στη Μίλαν σκέφτηκε προσεκτικά την προσφορά του ΠΑΟΚ, όμως αρνήθηκε γιατί πιστεύει πως θα πάρει μία νέα ευκαιρία στην Ιταλία.

Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής

Eκτός από την απογευματινή προπόνηση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν και το πρωί. Η ΠΑΕ αναφέρει: " Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξύπνησαν νωρίς για την πρωινή προπόνηση, η οποία ήταν επικεντρωμένη στην λειτουργική δύναμη μέσω κυκλικής άσκησης με διαφορετικούς σταθμούς. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τεχνικής και εισαγωγή στην τακτική μέσα από παιχνίδι συγκεκριμένου στόχου. Το απόγευμα, στις 18:30 ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στην Τούμπα μπροστά στον κόσμο του που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ομάδα για πρώτη φορά τη νέα σεζόν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ