ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Κακή μέρα για τον ΠΑΟΚ"

Τζαβέλλας: "Κακή μέρα για τον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δήλωσε ότι είναι μια κακή μέρα για τον ΠΑΟΚ, μετά το 0-0 με την Ξάνθη στην Τούμπα.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης στο ισόπαλο 0-0 με την Ξάνθη, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βρει τρόπο να αντιμετωπίζει ομάδες που θα παίζουν όπως οι Ακρίτες στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αποτέλεσμα: "Για μένα δεν πρέπει να υπάρχει αυτό το βραβείο (του MVP), όταν δεν κερδίζει η ομάδα. Είμαι στενοχωρημένος, γιατί χάσαμε δύο πόντους, έχει επαναληφθεί αυτό και θα πρέπει να σταματήσει. Γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά και είναι κρίμα. Είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που δεν ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο από την πλευρά του. Είναι μία κακή μέρα για τον ΠΑΟΚ".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Προσπαθήσαμε να είμαστε κυρίαρχοι και τα καταφέραμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Είχαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες και με εξαίρεση μία φάση που έκανε ο αντίπαλος, δεν απειληθήκαμε".

Για τον εκνευρισμό που παρατηρήθηκε: "Όταν η ομάδα δεν κερδίζει, υπάρχει εκνευρισμός. Είχαμε άγχος, ήταν σε μερικές στιγμές και θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό".

Για την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση: "Είναι καθαρά δικό μας θέμα. Δουλεύουμε σε όλες τις προπονήσεις τα τελειώματα, όταν είμαστε στη μικρή περιοχή και η μπάλα δεν μπαίνει, είναι καθαρά δικό μας, θα πρέπει να το αλλάξουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια να λέμε ότι δεν πειράζει και ότι πάμε στο επόμενο παιχνίδι".

Για τον τρόπο που έπαιξε η Ξάνθη: "Οι περισσότερες ομάδες θα έρθουν να παίξουν όπως η Ξάνθη, θα πρέπει να βρούμε το κλειδί να φέρουμε στα μέτρα μας τέτοια παιχνίδια".

ΜΑΤΟΣ: "ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΚΟΛ"

Ο Λέο Μάτος επισήμανε ότι η Ξάνθη έπαιξε πολύ αμυντικά και από την ομάδα του έλειψε μόνο το γκολ.

"Η ομάδα της Ξάνθης ήρθε για να παίξει μόνο άμυνα. Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε γιατί το έκαναν καλά και πήραν το βαθμό. Εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου γιατί αγωνίστηκαν καλά. Το μόνο πράγμα που μας έλειψε ήταν το γκολ", τόνισε χαρακτηριστικά ο μπακ του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ