ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Εγώ φταίω"

Τζαβέλλας: "Εγώ φταίω"
Μάντζιος - Τζαβέλλας INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Βαγγέλη Μάντζιο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το συμβάν.

Λίγα λεπτά μετά το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά, ο Γιώργος Τζαβέλλας ήρθε στα χέρια με τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο άσος του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα ανέλαβε την ευθύνη, λέγοντας πως εκείνος φταίει.

"Δεν το χάρηκα όσα θα ήθελα το γκολ. Δεν θα πω τι έγινε με τον Μάντζιο. Προσπάθησα να διορθώσω τα λάθη που έκανα πέρσι. Είμαι ήρεμος, δεν αντιδρώ. Σήμερα, όμως, φταίω, γιατί αντέδρασα".

Όσον αφορά τη νίκη του ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα, παρά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι. Δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να είμαστε μόνοι πρώτοι και να κάνουμε καλές γιορτές, να ηρεμήσουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

"Εριστική η διαιτησία!"

Σκόνδρας: "Εριστική η διαιτησία του Παππά"

Για τη συμπεριφορά του Ανδρέα Παππά στις διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ μίλησε εκτός των άλλων ο Γιάννης Σκόνδρας.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για την διαιτησία του Ανδρέα Παππά: "Ήταν εριστική η διαιτησία. Όταν είσαι παίκτης είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τα νεύρα σου. Το ξεπεράσαμε και όλα καλά. Μας δίνει ψυχολογία η νίκη για τη συνέχεια. Μέσα στην ένταση διαμαρτύρεσαι, δεν καταλαβαίνεις και πολλά, αλλά είτε διαμαρτυρόμαστε είτε όχι, ήταν χάσιμο χρόνου, γιατί οι αποφάσεις ήταν όλες εναντίον μας".

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ:
" Είναι θετικό που είμαστε πρώτοι. Θέλαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, άλλες φορές το καταφέραμε και άλλες όχι. Είχαμε καλά αποτελέσματα τα περισσότερα, να κάνουμε καλά Χριστούγεννα".

Τι φέρεται να είπε ο Μάντζιος

"Σήκω πάνω αντιπαθητικέ βλάκα, όλο θέατρο είσαι!". Αυτή φέρεται να είναι η ατάκα που ξεκίνησε την κοκορομαχία μεταξύ Τζαβέλλα και Μάντζιου στην Λιβαδειά.

Εδώ και λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη υπάρχει η φημολογία ότι ο επιθετικός του Λεβαδειακού προκάλεσε με αυτόν τον τρόπο την αντίδραση του αμυντικού του ΠΑΟΚ. Η συνέχεια γνωστή...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ