ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Δεν μας άξιζε αυτό που ζούσαμε..."

Τζαβέλλας: "Δεν μας άξιζε αυτό που ζούσαμε..."
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για την ένταση που υπήρχε παλαιότερα στον ΠΑΟΚ, για την ισοπαλία με την ΑΕΚ αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Χαρακτήρισε δίκαιη την αποβολή του στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά αυτό δεν κόστισε στον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα είπε:

Για την αποβολή του: "Είναι μία φάση από αυτές που κρίνονται σε ένα δευτερόλεπτο. Ο Μάνταλος πέρασε μια πολύ καλή μπαλιά, γύρισα το κορμί μου και άπλωσα ενστικτωδώς τα χέρια μου. Ηταν μια δίκαιη κόκκινη".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πάλι τα κατάφερε αν και με 10 παίκτες: " Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αντιδρά μετά από τέτοιες καταστάσεις. Μένει συγκεντρωμένη μέσα στο γήπεδο και αυτό το πιστώνεται ο προπονητής και όσοι αγωνίζονται".

Για την κούραση και τους τραυματισμούς στην ομάδα: " Υπάρχει μια παραπάνω κόπωση αλλά το τελευταίο διάστημα δουλεύουμε πολύ οργανωμένα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας και μας βοηθάει πολύ αυτό. Κάθε παιχνίδι που περνάει παίρνουμε όλο και περισσότερη ψυχολογία και αυτό φαίνεται στο γήπεδο".

Για την καλή άμυνα: " Οταν υπάρχει καλή άμυνα είναι δουλειά 11 παικτών. Όταν υπάρχει σωστό πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και όλοι οι παίκτες αμύνονται σωστά μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση. Κλείνουμε στο κέντρο και έτσι οι αμυντικοί έχουν λιγότερες δύσκολες προσπάθειες. Η ομάδα δημιουργεί την καλή άμυνα".

Για τα καλά πλέι οφ: "Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ μέσα στη σεζόν. Δεν μας άξιζε αυτό που ζούσαμε με τους τραυματισμούς και την ένταση που υπήρχε γύρω από την ομάδα. Καταφέραμε να ηρεμήσουμε. Ο προπονητής πήρε την ένταση που είχαμε στα αποδυτήρια και όταν οι παίκτες είναι ήρεμοι και προσηλωμένοι, αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Εμείς το βγάζουμε και ελπίζουμε να είναι το ίδιο με τον Παναθηναϊκό την Τρίτη".

Για το ματς με την Παναθηναϊκό: " Είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε χαρούμενοι που θα το παίξουμε σε μια γεμάτη Τούμπα ξανά. Έχουμε καλή ψυχολογία. Δεν πάμε για την ισοπαλία ούτε σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιάσουμε το ποδόσφαιρο που δουλεύουμε και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ όταν αγωνιζόταν με 11 παίκτες: "Προσπαθήσαμε να κατεβάσουμε την μπάλα. Μέχρι την αποβολή μου ήμασταν πολύ καλοί. Μετά άλλαξαν τα πράγματα μετά. Αποβλήθηκε ο παίκτης της ΑΕΚ και μπορέσαμε πάλι να αγωνιστούμε επί ίσοις όροις".

Για το τι σκεφτόταν στο σημερινό ματς: "Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος από την αποβολή μου. Δεν κόστισε ευτυχώς. Οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά και στον προπονητή".

Για την κούραση: " Σίγουρα υπάρχει κόπωση και επιπλέον κόπωση με 10 παίκτες. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να αντέξουμε άλλα 90 λεπτά".

Κάτσε: "Δυστυχισμένος που δεν θα παίξω με τον Παναθηναϊκό"

Ο Εργκους Κάτσε δήλωσε:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: " Φεύγω αύριο και είμαι δυστυχισμένος που δεν μπορώ να μείνω στο τελευταίο παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα γιατί το τελευταίο ματς είναι σαν τελικός. Ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς τα πλέι οφ και τώρα έχουμε 10 βαθμούς. Αυτό τα λέει όλα..."

Για την καλή πορεία στα πλέι οφ: " Ο προπονητής και οι παίκτες δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και ότι γίναμε περισσότερο ομάδα γιατί δεν ήμασταν τόσο, όπως έδειχναν τα παιχνίδια πριν από τα πλέι οφ".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Τρίτης: "Δεν πρέπει να πάμε στο παιχνίδι έχοντας στο μυαλό ότι και η ισοπαλία μας κάνει για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να πάμε μόνο για τη νίκη. Με την ισοπαλία μπορεί να συμβεί και κάτι... Πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε".

Για το αν θα δει το ματς: " Φυσικά θα το δω. Δεν γίνεται να το χάσω".

Για το το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: " Μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ είναι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να γίνει στη ζωή, μόνο ο Θεός το ξέρει".

Για το την συμμετοχή στο Euro : "Είναι μία μεγάλη διοργάνωση και κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει σε αυτή την διοργάνωση".

Για την Εθνική Αλβανίας: "Είμαστε σε ένα δυνατό γκρουπ με Γαλλία, Ρουμανία και Ελβετία. Έχουμε δύσκολο όμιλο. Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως παίξαμε στα προκριματικά, μπορεί να προκριθούμε".

Σκόνδρας: "Ο Ιβιτς έχει πάρει το 100%"

Ο Γιάννης Σκόνδρας είπε: " Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε έναν τελικό. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ".

Για την κούραση: " Κούραση υπάρχει μετά από τόσα παιχνίδια. Σε αυτά τα παιχνίδια όμως ξεχνιέται η κούραση και παίζει ρόλο το πάθος και η ψυχή. Σήμερα βγάλαμε αυτά τα στοιχεία και πρέπει να τα βγάλουμε και στο επόμενο".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: " Είμαστε μια καλή ομάδα, έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Το παιχνίδι θα είναι με την παρουσία του κόσμου μας. Θα μας βοηθήσει πολύ και είναι στο χέρι μας. Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει".

Για την βελτίωση της ομάδας: "Ξέραμε ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα δεν πήγε πολύ καλά. Στα πλέι οφ είχαμε πει ότι θέλουμε να δείξουμε ποιοι είμαστε. Αν βγούμε πρώτοι θα είναι επιτυχημένη χρονιά".

Για τον Ιβιτς: " Όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα, ο κ. Ίβιτς έχει καταφέρει να πάρει το 100% από όλους τους παίκτες. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά".

Κίτσιου: "Εχουμε δείξει πως έχουμε καρδιά..."

Ο Στέλιος Κίτσιου δήλωσε: "Είναι ένας ακόμα τελικός την Τρίτη όπως σήμερα. Παίζαμε κόντρα στην ΑΕΚ για δύο αποτελέσματα και εν τέλει πήραμε μία πολύτιμη ισοπαλία. Όλα πλέον είναι στα πόδια μας. Η ομάδα είναι έτοιμη για το τελευταίο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε δείξει πως έχουμε καρδιά κι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο χέρι του ΠΑΟΚ η πρώτη θέση, 0-0 με ΑΕΚ
Playoffs: Η διπλή ευκαιρία της πρώτης θέσης για τους ομίλους!
Ιβιτς: "Οι παίκτες μου έπαιξαν σαν άντρες"

PHOTO CREDITS: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ