ΠΑΟΚ

Τζάλμα: "Καταλάβανε τη νοοτροπία του Λουτσέσκου"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

O Τζάλμα Κάμπος μίλησε για την νοοτροπία του Ράζβαν Λουτσέσκου, τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Τζάλμα Κάμπος μίλησε για λογαριασμό των παικτών του ΠΑΟΚ στα κανάλια Novasports με αφορμή την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης (11/09, 19:30). Ο Ανγκολέζος επιθετικός στάθηκε στα όσα συνέβησαν στο διάστημα της διακοπής, τους νέους του συμπαίκτες και την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: "Ήταν μία καλή διακοπή για εμάς, μας έδωσε χρόνο να καταλάβουμε τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του νέου προπονητή. Από εκεί και πέρα, δουλέψαμε σε ότι έπρεπε, ώστε να βελτιωθούν όλα αυτά".

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει και το διάστημα που θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο: "Δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε κοντά σε αυτό που θέλει και ζητάει ο προπονητής μας. Δεν είναι εύκολο φυσικά, δεν μπορώ να σας δώσω ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα φτάσουμε εκεί. Είμαστε σε καλό δρόμο για να κάνουμε αυτό που θέλουμε".

Για το δικό του του ξεκίνημα: "Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα. Γνωρίζω περισσότερο την πόλη, γνωρίζω καλύτερα τους συμπαίκτες μου, προσπαθώ να προσαρμοστώ κι εγώ σε αυτά που συμβαίνουν και είναι κάτι που βγαίνει πολύ φυσικά από μέσα μου και είμαι πολύ καλά για αυτό".

Για το τι θέλει να πάρει από την ομάδα και τι θα δώσει: "Αυτό που θέλω να δώσω είναι το 100%. Κάποιες φορές θα είμαι καλός και κάποιες όχι, αλλά πάντα θα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όσον αφορά πάντα την ομάδα".

Για τις τελευταίες μεταγραφές: "Είμαι χαρούμενος, γιατί όσοι ήρθαν είναι παίκτες με ποιότητα, θα ανεβάσουν την ποιότητα του συνόλου, οπότε αυτό είναι καλό για όλους μας".

Για το σημερινό παιχνίδι: "Δεν έχει σημασία ότι αυτή η ομάδα ήρθε φέτος στην κατηγορία. Σημασία έχει ότι όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Υπάρχει μία δυσκολία στα παιχνίδια που δίνουμε στην Αθήνα, αλλά παρόλα αυτά, αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίξουμε. Εμείς προετοιμάζουμε αυτό το παιχνίδι, όπως ακριβώς κάνουμε με όλα τα άλλα. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει, θα είμαστε πολύ καλά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ