ΠΑΟΚ

Τζάλμα Κάμπος: "Με αυτοπεποίθηση στον τελικό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Τζάλμα Κάμπος υποστήριξε ότι ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει τίτλο, στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, και ξεκαθάρισε ότι η επιθυμία των παικτών συμβαδίζει με αυτή των οπαδών της ομάδας.

Ο Τζάλμα Κάμπος συγκαταλέγεται στους παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ των ασπρόμαυρων το καλοκαίρι και έκτοτε έχει θέση βασικού σχεδόν σε όλους τους αγώνες στους οποίους ήταν διαθέσιμος. Ο Ανγκολέζος μίλησε στηmedia dayτων ασπρόμαυρων και αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου.

- Στις πρώτες σου δηλώσεις είχε πει πως επέλεξες τον ΠΑΟΚ για να πάρεις τίτλους. Τώρα, είστε λίγες μέρες πριν ένα ματς τίτλου. Πως νιώθεις;

"Έχουμε διανύσει μεγάλο δρόμο από τη πρώτη μέρα ως τώρα, αλλά δεν έχουμε ακόμα πάρει κάτι... Νιώθω όπως τη πρώτη μέρα. Από τη πρώτη μέρα θέλαμε τίτλους και ήρθε η ώρα να το κάνουμε".

- Είναι αυτό το πιο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας σου;

"Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι...Δεν είναι απλά ένα ματς, είναι τελικός. Τους τελικούς τους κερδίζεις. Μπορούμε να το κάνουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε".

- Έχει η ομάδα την ίδια θετική ενέργεια όπως πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;

"Είναι διαφορετική η κατάσταση τώρα...Είναι ένα ματς. Τότε είχαμε δυο παιχνίδια. Ξέραμε πως αν κάτι δε πάει καλά στο πρώτο ματς, έχουμε δεύτερο ματς για να το διορθώσουμε. Τώρα, μιλάμε για ένα ματς. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση".

- Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε πως χρειάζεται πάθος και καρδιά... συμφωνείς;

"Μπορεί να είναι τελικός, ένα ξεχωριστό παιχνίδι αλλά όπως μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια έτσι πρέπει να μπούμε και σε αυτό. Για τη νίκη. Όταν είσαι σε μια ομάδα οφείλεις να μπαίνεις στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό σου το πώς θα μπορέσεις να φύγεις από το γήπεδο ως νικητής και αυτό πρέπει να γίνει και τώρα".

- Νιώθεις ότι η πόλη και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ζουν και αναπνέουν γι' αυτό τον τελικό;

"Έχουμε καταλάβει το τρόπο σκέψης τους. Να ξέρουν πως αυτό που θέλουν εκείνοι, το θέλουμε και εμείς. Οι φίλαθλοι της ομάδας θέλουν πάντα τη νίκη και πιέζουν γι' αυτό, ακόμα και όταν παίζουμε με τον τελευταίο στο πρωτάθλημα, η θέλησή τους, η πίεσή τους για τη νίκη είναι η ίδια".

- Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είπε πως ο ΠΑΟΚ έχει λίγους τίτλους σε σχέση με την δυναμική του...

“Όλοι ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, όλα τα παιδιά είμαστε εδώ για τον ίδιο στόχο. Να κάνουμε αυτό που θέλουν οι φίλαθλοι και όλοι όσοι είναι στην ομάδα. Είναι η ευκαιρία μας, είναι ένα ματς. Θα παίξουμε για να το κερδίσουμε”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ