ΠΑΟΚ

Τζάλμα και με τη "βούλα" στον ΠΑΟΚ!

Τζάλμα και με τη "βούλα" στον ΠΑΟΚ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Τζάλμα Κάμπος, που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Είναι η τρίτη μετεγγραφική κίνηση μετά τον τον Λέο Μάτος και τον Εβγκέν Σάχοφ.

Μετά τον Λέο Μάτος και τον Εβγκέν Σάχοφ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανακοίνωση της τρίτης μεταγραφής για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

H τουρκική ομοσπονδία έστειλε το αποδεικτικό ελευθέρας του Τζάλμα Κάμπος και η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ επισημοποίησε την τριετή συνεργασία της με τον Ανγκολέζο εξτρέμ. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα αμείβεται με 800.000 ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ, στις 14 Ιουνίου έχει ήδη ανακοινώσει τρεις μεταγραφές, ενώ πέρυσι είχε ανακοινώσει την πρώτη συμφωνία της με παίκτη στη 1 Ιουλίου όταν είχε αποκτηθεί ο Ρόμπιν Όλσεν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μετεγγραφής του Τζάλμα Κάμπος:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή Ανγκολέζο επιθετικό Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Τζάλμα Κάμπος γεννήθηκε στις 30 Μαΐου του 1987 στην Λουάντα της Ανγκόλα, αλλά μεγάλωσε στην Πορτογαλία όπου αγωνιζόταν ο πατέρας του Άμπελ Κάμπος, παλιός παίκτης των Μπενφίκα και Μπράγκα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες ομάδων από την περιοχή της Λισαβόνας πριν τον αποκτήσει σε ηλικία 19 ετών η Μαρίτιμο.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 2007 και έμεινε στην ομάδα για πέντε σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες προκάλεσαν το ενδιαφέρον και των τριών μεγάλων ομάδων της Πορτογαλίας. Απέρριψε τις Μπενφίκα, Σπόρτινγκ κι επέλεξε την Πόρτο στην οποία υπέγραψε τον Μάιο του 2011. Στην πρώτη του σεζόν στους Δράκους συμπλήρωσε 19 συμμετοχές και πέτυχε τρία γκολ.

Το καλοκαίρι του 2012 η Πόρτο τον παραχώρησε με μορφή δανεισμού στην τουρκική Κασίμπασα. Η Τουρκία έμελλε να γίνει η έδρα του ως και το φετινό καλοκαίρι. Αγωνίστηκε – πάντα ως δανεικός από την Πόρτο που δεν ήθελε να τον παραχωρήσει με ελευθέρας – στην Κόνιασπορ και την περασμένη σεζόν στην Γκεντσλερμπιρλιγκί, όπου σε 28 παιχνίδια πέτυχε επτά γκολ και μοίρασε οκτώ ασίστ στην κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Μετρά 28 συμμετοχές και τρία γκολ με την Εθνική Ανγκόλας με την οποία συμμετείχε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2010 και του 2012".

Κάμπος: "Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πιο διάσημοι από μένα"

Ο Τζάλμα Κάμπος έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στο PAOK TV. Χαρακτήρισε μεγάλο σύλλογο τον Δικέφαλο και έμεινε εντυπωσιασμένος από την πρώτη παρουσία του στην Τούμπα. Επίσης, αποκάλυψε ότι μίλησε με Γκέκα, Ιτάνζ και τον συμπαίκτη του Πάνο Δημητριάδη πριν πάρει την τελική απόφασή του για να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε για τις μεγάλες φιλοdοξίες που έχει και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είναι πιο διάσημοι απ;o αυτόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ