ΠΑΟΚ

Τζάλμα: "Ευχαριστημένος με το πρωτάθλημα..."

Τζάλμα: "Ευχαριστημένος με το πρωτάθλημα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζάλμα Κάμπος μίλησε μετά το τέλος της ανοιχτής προπόνησης του ΠΑΟΚ και τόνισε πως είναι παίκτης-νικητής. Τι είπε με τη σειρά του ο Λέο Μάτος, φιλικό με Τβέντε στις 16 Ιουλίου.

Για τους στόχους με τον ΠΑΟΚ, για τον Βλάνταν Ιβιτς και για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του μίλησε ο Τζάλμα Κάμπος. Συγκεκριμένα είπε μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (24/6).

"Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος σύλλογος. Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησα την δουλειά με τους υπόλοιπους παίκτες. Έχω ακούσει για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και οι συμπαίκτες μου μού είπαν πως αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι ούτε το 10% που μπορεί να δώσει ο κόσμος. Ο προπονητής (σ.σ. Ιβιτς) ξέρουμε πως πέτυχε το προηγούμενο διάστημα, θεωρώ πως είναι καλός προπονητής.

Όσον αφορά τους στόχους, μου αναλύθηκε τι θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ και θα είμαι ευχαριστημένος με το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας. Μου αρέσει να παίζω στο ένας εναντίον ενός, να δίνω ασίστ και μου αρέσει να σκοράρω. Γενικά θέλω να είμαι νικητής".

Μάτος: "Ανυπομονώ για τα παιχνίδια..."

Ο Λέο Μάτος δήλωσε: "Νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ, μου αρέσει η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή. Ενιωσα τρομερό συναίσθημα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ για τα παιχνίδια".

Φιλικό με Τβέντε στις 16/7

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το τελευταίο φιλικό του "Δικεφάλου" στην Ολλανδία θα γίνει στις 16/7 με αντίπαλο την Τβέντε στις 16.00 (ώρα Ελλάδας).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ