ΠΑΟΚ

Τσιστιακόφ: "Το σύστημα δουλεύει για τον Ολυμπιακό"

Τσιστιακόφ: "Το σύστημα δουλεύει για τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Απίστευτες βολές του πρώην στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γκέρμαν Τσιστιακόφ στον ρωσικό Τύπο. Τι είπε για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ έχει καιρό που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και τη θέση του στρατηγικού συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο φαίνεται πώς δεν ξεχνά το πέρασμα του από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα " sport-xl.org" εξαπέλυσε απίστευτες βολές σε βάρος του Ολυμπιακού.

"Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μονοπωλείται από μία εντολή: Ολυμπιακός. Όταν είχα πάει στην Ελλάδα και άκουγα παρόμοιες ιστορίες, νόμιζα ότι ήταν απλά δικαιολογίες και...κλαψουρίσματα που δεν μπορούν να συναγωνιστούν και ψάχνουν για θεωρίες και άλλες δικαιολογίες για να καλύψουν τα δικά τους λάθη. Αλλά με το πέρασμα του χρόνου διαπίστωσα ότι στην πραγματικότητα υπάρχει ένα σύστημα φτιαγμένο για τον συγκεκριμένο σύλλογο, έτσι ώστε να εγγυάται ότι θα είναι ο πρωταθλητής".

Μάλιστα, η ιστοσελίδα "sport-xl" έχει ένα εκτενές αφιέρωμα στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τίτλο "Όταν ο Ολυμπιακός υπέταξε το ελληνικό ποδόσφαιρο". Και αναφέρεται σε διάφορα στοιχεία από το αήττητο φέτος του Ολυμπιακού, μέχρι το σκάνδαλο "Κοριόπολις".

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη τον οποίο χαρακτηρίζει κράμα Έλληνα φιλοσόφου και του Ρώσου τραγουδιστή Michael Shufutinsky. Όσον αφορά στις δηλώσεις Τσιστιακόφ, αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιες τοποθετήσεις είχε κάνει και στην ιστοσελίδα " sport.ru". Είχε αναφέρει συγκεκριμένα: "

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μονοπωλείται από τον Ολυμπιακό. Το άκουγα πριν πάω στον ΠΑΟΚ να δουλέψω και έλεγα ότι είναι δικαιολογίες. Στην πορεία όμως είδα ότι έχει στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα για να βγαίνει εγγυημένα ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Είναι αστείο αλλά συμβαίνει. Φέτος κέρδισε το 41ο πρωτάθλημά του. Κάτι δεν πάει καλά. Όλα αυτά τον βγάζουν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ένα στάνταρ μεγάλο εισόδημα.

Αυτό συμβαίνει γιατί έχει πολλές θυγατρικές ομάδες, καλούς "φίλους" στους οποίους στέλνει δανεικούς παίκτες του, οι οποίοι δεν παίζουν ποτέ στον Ολυμπιακό και πηγαίνουν απλά από ομάδα σε ομάδα. Αυτοί οι παίκτες είναι καλοί, είναι παίκτες κλειδιά αλλά με τον Ολυμπιακό αντίπαλο δεν παίζουν για λόγους που δεν ξέρουμε. Μερικές φορές μάλιστα πετυχαίνουν και αυτογκόλ".

Τσιστιακόφ: "Το σύστημα δουλεύει για τον Ολυμπιακό"

Ο τραγουδιστής Michael Shufutinsky

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ