ΠΑΟΚ

Τσιρίλο: "Δε νομίζω ότι ο Κωνσταντινίδης το έγραψε για τον Λουτσέσκου"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Οι πρώτες σκέψεις του Μπρούνο Τσιρίλο για το νέο αποκλεισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη του από την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Η απουσία του Δημήτρη Κωνσταντινίδη από την 18άδα του αγώνα κυπέλλου του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ η ανάρτηση του ακραίου αμυντικού στο facebook ερμηνεύτηκε από πολλούς ως μια μορφή αντίδρασης. Ο Μπτούνο Τσιρίλο μίλησε στο ράδιο "Metrpolis" για τον πελάτη του. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον αποκλεισμό του Κωνσταντινίδη από την αποστολή: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο για κανέναν ποδοσφαιριστή να μένει εκτός αποστολής. Δεν πήρε ευκαιρία ως τώρα και πιστεύω ότι θα δουλέψει περισσότερο για να αλλάξει τη γνώμη του προπονητή του. Αγαπάει τον ΠΑΟΚ και σίγουρα από εδώ και πέρα θα προσπαθήσει περισσότερο για να κερδίσει θέση στην ομάδα».

Για την επίμαχη ανάρτηση του Κωνσταντινίδη: «Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό. Δεν μίλησα μαζί του σήμερα και δεν μπορώ να πω πολλά. Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι αναφέρεται στον προπονητή. Θα ρωτήσω να μάθω τι έγινε. Πρέπει να ακούσω και τον ίδιο. Δεν νομίζω ότι το έγραψε για τον προπονητή. Τον γνωρίζω πολύ καλά και είναι λάθος να το συζητάμε ότι αυτό το έγραψε για τον προπονητή. Δεν ξέρουμε για ποιον το έγραψε. Πιθανώς να έχει να κάνει με κάτι που συμβαίνει στην προσωπική του ζωή. Σίγουρα δεν είναι χαρούμενος γιατί μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κάποια ευκαιρία, όμως, είναι επαγγελματίας και πρέπει να δουλέψει σκληρά για να το αλλάξει».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ