ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Υπάρχει σίγουρα πρόταση για μένα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Παρότι από τον ΠΑΟΚ προκύπτει ότι η Βέρντερ δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση, ο Γκόικο Τσίμιροτ με δηλώσεις του στη Βοσνία μιλά για την ύπαρξη πρότασης από τη Γερμανία.

Θέμα πώλησής του ανοίγει με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radiosarajevo" ο Γκόικο Τσίμιροτ. Παρότι από τον ΠΑΟΚ προκύπτει ότι δεν υπάρχει πρόταση από τη Βέρντερ (ως απάντηση σε σχετικά δημοσιεύματα), ο Βόσνιος μέσος του ΠΑΟΚ δήλωσε:

"Νομίζω ότι υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από ότι γράφεται για μένα. Υπάρχει σίγουρα πρόταση, αλλά δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας και τον αθλητικό διευθυντή. Αυτό που τώρα επιθυμώ είναι Θέλω μόνο να ξεκουραστώ από μια κουραστική σεζόν, μ’ ένα μεγάλο αριθμό των αγώνων που παίξαμε. Μετά από αυτό, θα δούμε τι θα συμβεί".

Ο Τσίμιροτ μίλησε ακόμη για τους έντονους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ για τον αγώνα της Βοσνίας με την Ελλάδα σημείωσε: "Στην Ελλάδα, υπάρχει μεγάλη ευφορία και αισιοδοξία μετά το καλό αποτέλεσμα εναντίον του του Βελγίου.

Έχουν επίγνωση της σημασίας αυτού του παιχνιδιού. Ξέρουν τι τους περιμένει εδώ. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ