ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Θέλω Κύπελλο και να παίξω Champions Leaguε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκόικο Τσίμιροτ παραχώρησε συνέντευξη στην "Blic" της Σερβίας και μίλησε για τις επιθυμίες του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ παραχώρησε συνέντευξη στην σερβική "Blic" και αποκάλυψε τις επιθυμίες του για τη συνέχεια της σεζόν. Του αρέσει να βλέπει αγώνες Champions League θέλει πολύ να δει την Σαράγεβο να γίνεται πρωταθλήτρια Βοσνίας. Αυτά είναι τα μικρά του "θέλω", γιατί τα μεγάλα συνδέονται με τον ΠΑΟΚ και τα αποκάλυψε στη συνέντευξή του στη "Blic".

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την σεζόν του στον ΠΑΟΚ:
"Στην Αρχή της σεζόν είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και ήταν μια περίοδος… κρίσης, ωστόσο πολύ γρήγορα ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και τώρα όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Στα τελευταία επτά παιχνίδια, είμαστε αήττητοι, καταλαμβάνουμε την τρίτη θέση με δύο βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση που είναι ο Πανιώνιος. Βασικός μας στόχος είναι να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση και είναι βέβαιο ότι έχουμε μια πραγματική ευκαιρία να παίξουμε και πάλι στα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια δεν έχει κερδίσει ένα τρόπαιο και φέτος έχουμε πολλές ελπίδες στο Κύπελλο, όπου βρισκόμαστε με το ένα πόδι στα ημιτελικά, αφού στο πρώτο ματς των προημιτελικών κερδίσαμε την Ξάνθη με 2-1".

Για την παρουσία πολλών Σλάβων στον ΠΑΟΚ:
"Προπονητής της ομάδας είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, όπως και το προπονητικό τιμ που έχει πολλούς Σέρβους, ενώ υπάρχουν ακόμα ο Ζέλικο Μπρκιτς, ο Μάριν Λέοβατς και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα. Με αυτούς μπορώ να μιλήσω στην μητρική μου γλώσσα και είμαι πιο… κοντά, συχνά μιλάμε στη γλώσσα μας και οι συμπαίκτες μας δεν μας καταλαβαίνουν (σ.σ. γελάει)".

Για την παρουσία του με τον Δικέφαλο στο Europa League:
"Είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει στην Ευρώπη. Αλλά αν είχαμε περισσότερη τύχη, αυτά τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. Κατά κύριο λόγο πιστεύω ότι στα προκριματικά του Champions League εναντίον του Άγιαξ, όπου ήρθαμε ισόπαλοι με 1-1 στο Άμστερνταμ και κερδίζαμε 1-0 στην έδρα μας, μπορούσαμε να προκριθούμε αλλά όλα άλλαξαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ κάποτε στο Champions League".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ