ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Νίκη στο ντέρμπι με σωστό και επιθετικό ποδόσφαιρο"

Τσίμιροτ: "Νίκη στο ντέρμπι με σωστό και επιθετικό ποδόσφαιρο"
Τσίμιροτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αλλά και το τι άφησε στον Δικέφαλο η αναμέτρηση στο "Καραϊσκάκη". Τι σχολίασε για το ενδιαφέρον ομάδων για εκείνον.

Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει πολλά σήμερα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ από τον Γκόικο Τσίμιροτ. Ο Βόσνιος μέσος ήταν από τους καλύτερους στο "Καραϊσκάκη" και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και στις τελικές πάσες. Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα. Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, τόνισε:

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τη νίκη επί της ΑΕΛ: "Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, όπου ερχόμασταν από ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και τώρα έχουμε ένα πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι. Δουλέψαμε καλά όλες αυτές τις μέρες για να είμαστε έτοιμοι και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη".

Για τις ασίστ που έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Προσπαθώ. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το πιο σημαντικό ήταν να είμαστε πιο συμπαγείς και σωστοί στα αμυντικά μας καθήκοντα. Και σε αυτό το παιχνίδι προσπάθησα να περάσω την μπάλα στην επίθεση και να βοηθήσω την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι".

Για τις πληροφορίες ότι έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Αισθάνομαι πολύ ωραία στον ΠΑΟΚ. Όλοι εδώ με βοηθούν από την πρώτη στιγμή. Δουλεύουμε σαν οικογένεια και αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, δεν είναι στο μυαλό μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αγωνίζομαι και υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοιου είδους θέματα".

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ όπως και ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, εμείς αυτό που πρέπει να είναι να παίξουμε σωστό και επιθετικό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ