ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Κρίση στον ΠΑΟΚ από τα κακά αποτελέσματα"

Τσίμιροτ: "Κρίση στον ΠΑΟΚ από τα κακά αποτελέσματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε σε μέσο της Βοσνίας για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά και τη νέα απώλεια βαθμών, αλλά και το παιχνίδι της εθνικής με τη Βοσνία.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Βοσνίας για το κρίσιμο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική μας ομάδας. Με αφορμή το παιχνίδι αυτό ο 24χρονος χαφ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη δύσκολη φάση που περνά ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία του στην αποστολή της εθνική Βοσνίας: "Πρόσφατα είχα ένα καλό παιχνίδι και περίμενα μία νέα κλήση, θεωρώ πως αυτή ήταν η ανταμοιβή μου".

Για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας: "Θα πρέπει να περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα, αλλά και εμείς το ίδιο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι Έλληνες έχουν μειονεκτήματα και το πλεονέκτημα για εμάς είναι οι επιθετικοί μας, οι οποίοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση".

Για τα κακά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και το -10 από την κορυφή στη Super League: "Σε αρκετά παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος από εμένα, αλλά όχι από τα αποτελέσματα της ομάδας μου. Τα κακά αποτελέσματα μας έχουν φέρει σε μία κρίση, αλλά ελπίζω ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η κατάσταση θα αλλάξει και πάλι και όλα θα είναι καλά".

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του: "Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για αυτό. Αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα μου".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ