ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Κι άλλα γκολ όπως αυτό της Λεωφόρου"

Τσίμιροτ: "Κι άλλα γκολ όπως αυτό της Λεωφόρου"
Τσίμιροτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκόικο Τσίμιροτ επισκέφθηκε τις ακαδημίες της Λέοταρ, ομάδας από την οποία αναδείχθηκε και μίλησε για ΠΑΟΚ και Champions League. (PHOTOS).

Στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών της Λέοταρ, ομάδας από την οποία άρχισε την ποδοσφαιρική καριέρα του βρέθηκε ο Γκόικο Τσίμιροτ. Ο Βόσνιος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και την πρόκληση του Champions League.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το πέρασμά του από τη Λέοταρ: " Είχαμε έναν σπουδαίο προπονητή, τον Μίοντραγκ Μποντίρογκα στις μικρές κατηγορίες. Μας έβαλε σωστό δρόμο, όχι μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή'.

Τσίμιροτ: "Κι άλλα γκολ όπως αυτό της Λεωφόρου"

Για την παρουσία του στην ομάδα της Σαράγεβο: " Έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τη Σαράγεβο και συχνά τις θυμάμαι αυτές τις στιγμές".

Για το γεγονός ότι το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό αναδείχθηκε το καλύτερο της σεζόν: "Είμαι χαρούμενος που το τέρμα που σημείωσα αναδείχθηκε καλύτερο γκολ της σεζόν, στην πρώτη μου περίοδο στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσω να σημειώσω και άλλα τέτοια τέρματα στη συνέχεια της καριέρας μου".

Για το γεγονός ότι το το όνομά του ακούγεται συχνά στις κερκίδες της Τούμπας: " Για να μπει ένας παίκτης στις καρδιές των οπαδών πρέπει να δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι. Κάθε οπαδός, όταν δει ότι δίνεις ό,τι έχεις, ότι θυσιάζεσαι για την ομάδα, ότι παίζεις με καρδιά, το εκτιμά. Αν λειτουργείς έτσι, οι οπαδοί πάντα θα σε εκτιμούν και θα φωνάζουν το όνομά σου".

Τσίμιροτ: "Κι άλλα γκολ όπως αυτό της Λεωφόρου"

Για την απόδοσή του και την πρόκληση του Champions League: " Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει στο Champions League. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τόσο πολύ αυτά τα παιχνίδια, όταν έρθει η ώρα όμως θα έχω στο μυαλό μου πόσο σημαντικά είναι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου την περασμένη σεζόν, αν και στην αρχή ήμουν άτυχος αφού είχα έναν τραυματισμό. Χάρη στη στήριξη όλων στον σύλλογο τον ξεπέρασα και ανταπέδωσα με καλά παιχνίδια".

Επίσης, αναφέρθηκε και στην παραδοσιακή κόντρα ΠΑΟΚ-Άρη στη Θεσσαλονίκη που κυριαρχεί μεταξύ των οπαδών.

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ