ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Είναι ντέρμπι, ποτέ δεν ξέρεις..."

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÓÁËÊÅ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / SCHALKE - PAOK (MOTION TEAM)
Τσίμιροτ MOTIONTEAM

Ιδιαίτερο χαρακτήρισε το παιχνίδι της Κυριακής (26/2, 17.15) με τον Ηρακλή ο Γκόικο Τσίμιροτ. Ο Βόσνιος μέσος του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για ντέρμπι. Τι είπε για την ευρωπαϊκή πορεία του Δικφεάλου.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος του Ηρακλή στο Καυτανζόλγειο, και μιλώντας στο κάμερα των καναλιών "Novasports" αναφέρθηκε στους λόγους που τον κάνουν να βάζει την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στα ντέρμπι, όπως αυτά με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ολοκλήρωση της πορείας του ΠΑΟΚ στο Europa League:

«Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. Το είδαμε στο δεύτερο παιχνίδι με την Σάλκε. Στο πρώτο παιχνίδι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά στην ρεβάνς δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά» .

Για το τι μένει από το ευρωπαϊκό ταξίδι του Δικεφάλου:

«Αποδείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα την επόμενη σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να πάμε πιο μακριά την επόμενη σεζόν. Άλλωστε το αποδείξαμε ότι μπορούμε κόντρα σε Σάλκε και Φιορεντίνα» .

Για την συνέχεια:

«Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το Europa League, δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο» .

Για την απουσία του Κάνιας:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο με όποιον και να παίζω στο πλευρό μου. Με τον Κάνιας αισθάνομαι πιο απελευθερωμένος και συμμετέχω στο επιθετικό κομμάτι. Μπορώ να ανέβω ψηλά περισσότερο από ό,τι με τον Σάχοβ , ο οποίος είναι και αυτός παίκτης που προωθείται» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή:

«Είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Παρόλο που ο Ηρακλής είναι πίσω στην βαθμολογία δεν αλλάζει κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συναντήσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι» .

Για το που μπορεί να κριθεί ένα ντέρμπι:

«Δεν είναι ίδιο με το παιχνίδι κόντρα στην Βέροια. Είναι μία ομάδα από την ίδια πόλη και αυτό κάνει το παιχνίδι ξεχωριστό. Πρέπει να δείξουμε πάθος και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, όπως στα υπόλοιπα ντέρμπι όπως με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ» .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ