ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Είμαι εντυπωσιασμένος"

Τσίμιροτ: "Είμαι εντυπωσιασμένος"

Ο Γκόικο Τσίμιροτ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε επισήμως την απόκτησή του. Τι είπε ο ίδιος ο παίκτης. Εκκρεμότητες για Αντονις.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ (σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο εξωτερικό, η Σαράγιεβο θα πάρει 1 εκ. ευρώ). Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του νέου παίκτη του "Δικεφάλου του Βορρά" στην ιστοσελίδα "faktor.ba".

Συγκεκριμένα, είπε: "Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Είμαι εντυπωσιασμένος με την ομάδα, το γήπεδο και τον τρόπο που έγινα δεκτός. Θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω την μεταγραφή και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Επίσης, ήρθα σε μια όμορφη πόλη και πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την Σαράγιεβο".

Το ανακοίνωσε η ΠΑΕ... αργότερα

Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γκόικο Τσίμιροτ από την Σαράγεβο. Ο 22χρονος διεθνής Βόσνιος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια. Ο Γκόικο Τσίμιροτ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Λέοταρ, ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, το Τρέμπινιε. Το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα ήρθε το 2010, πριν καν ενηλικιωθεί, σε ένα ματς με τη Σιρόκι Μπρίγιεκ. Η ανέλιξή του ήταν ραγδαία κι έπειτα από 47 εμφανίσεις και τρία γκολ, ο Γκόικο αποχαιρέτησε τον αδερφό του, ο οποίος ακόμα αγωνίζεται στην Λέοταρ και έφυγε για την Σαράγεβο, όπου καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος.

Ο Τσίμιροτ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Είναι αυτό που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αποκαλείται μέσος box to box. Οι εμφανίσεις του με τη Σαράγεβο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (έχει παίξει αντίπαλος και με τον Ατρόμητο) προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και οδήγησαν στην κλήση του στην Εθνική Βοσνίας με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 16.11.2014 στον αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016 κόντρα στο Ισραήλ. Ο Τσίμιροτ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 16".

Τσίμιροτ: "Είμαι εντυπωσιασμένος"

Εκκρεμότητες για Αντονις

Εξάλλου, δεν θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της Δευτέρας (17/8) η απόκτηση του Τέρι Αντονις, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οπως λένε στον "Δικέφαλο", ο παίκτης δεν έχει τελειώσει ακόμα τα ιατρικά ενώ υπάρχουν και κάποια θέματα που πρέπει να διευθετηθούν με την ομάδα του (Σίδνεϊ FC) και η διαφορά ώρας δεν βοηθά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ