ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Δύσκολο να βλέπεις τους άλλους να παίζουν"

Τσίμιροτ: "Δύσκολο να βλέπεις τους άλλους να παίζουν"
Τσίμιροτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκόικο Τσίμιροτ βραβεύτηκε ως MVP του Φεβρουαρίου και για το καλύτερο γκολ (στη Λεωφόρο) του ίδιου μήνα. Μίλησε για το παρόν και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ είναι το πρόσωπο του μήνα Φεβρουαρίου για την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς, στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνει η ΠΑΕ, αναδείχθηκε MVP, καθώς και ο παίκτης που σημείωσε το καλύτερο γκολ, αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Κατά τη βράβευσή του που έγινε πριν την απογευματινή προπόνηση, ο Βόσνιος μέσος που είναι τραυματίας αυτή την περίοδο, τόνισε:

Για την διπλή βράβευσή του ως MVP του Φεβρουαρίου και ως ο παίκτης που πέτυχε το καλύτερο γκολ τον ίδιο μήνα: "Μου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι για τα επόμενα ματς. και ελπίζω ότι θα δικαιωθώ για τις βραβεύσεις αυτές. Είναι πολύ σημαντικές βραβεύσεις για μένα. Το να είμαι ο καλύτερος του μήνα και να πετυχαίνει το καλύτερο γκολ του μήνα είναι σημαντικό".

Για το γεγονός ότι είναι τραυματίας και εκτός αγωνιστικής δράσης: "Είναι πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Να βλέπω τους συμπαίκτες μου να παίζουν και εγώ να κάθομαι".

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: "Από την πρώτη μέρα που ήρθα αισθάνομαι πολύ καλά. Όχι μόνο οι συμπαίκτες μου, αλλά και η διοίκηση με αγκάλιασαν και ελπίζω θα συνεχιστεί και από εδώ και πέρα με τον ίδιο τρόπο".

Για το ποδοσφαιρικό μέλλον του: "Αυτό εξαρτάται από τα άτομα που φροντίζουν για μένα. Εγώ θέλω να προχωρήσω και να φθάσω όσο πιο μακριά γίνεται".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ