ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Δύσκολα θα χωνέψω πώς χάσαμε αυτό το ματς"

Τσίμιροτ: "Δύσκολα θα χωνέψω πώς χάσαμε αυτό το ματς"
Τσίμιροτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε στην Βοσνία για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, αλλά και το παιχνίδι με την ΑΕΚ που έρχεται.

Δηλώσεις στη Βοσνία έκανε ο Γκόικο Τσίμιροτ μιλώντας, κυρίως, για το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, παίξαμε καλά αλλά δεν είχαμε καθόλου την τύχη με το μέρος μας. Ήταν ένα ντέρμπι, όπως όλα τ΄άλλα. Υπήρχαν πολλά νεύρα και από τις δυο πλευρές και πραγματικά μου είναι δύσκολο να χωνέψω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι", σημείωσε αρχικά ο μέσο του ΠΑΟΚ.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: "Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε ένα. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη και στη συνέχεια ένα ακόμη δύσκολο ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Παίζουμε με την ΑΕΚ και θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι΄αυτόν τον αγώνα. Νομίζω πως φέτος έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες αλλά μας λείπει το γκολ. Ελπίζω να έχουμε στα επόμενα παιχνίδια την τύχη με το μέρος μας".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της εθνικής Βοσνίας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τονίζοντας: "Η Εθνική Ελλάδος έχει ανέβει σαν ομάδα, διαθέτουν ποιότητα και καλές μονάδες. Χαίρομαι που αρκετοί συμπαίκτες μου αποτελούν βασικά μέλη των αντιπροσωπευτικών ομάδων. Βρισκόμαστε σε επαφή και συζητάμε συχνά...".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ