ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Δέχθηκα κρούσεις, το σκέφτηκα, καλό που παραμένω"

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε για τις κρούσεις που δέχθηκε από ομάδες της Γερμανίας, αναφέρθηκε στην αλλαγή συστήματος και έθεσε ξεκάθαρα τον στόχο για τον ΠΑΟΚ: "Ναι, πάμε για το πρωτάθλημα"

Πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Γκόικο Τσίμιροτ δέχθηκε κρούση από ομάδες της Γερμανίας. Ωστόσο, θεωρεί ότι είναι καλύτερο που παρέμεινε στον ΠΑΟΚ.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στον "ΣΚΑΪ", ο Βόσνιος μέσος, στις οποίες μίλησε και για τις εναλλαγές στο σύστημα, τον Ίβιτς και τον Στανόγεβιτς, αλλά και τον μεγάλο φετινό στόχο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την προσαρμογή του τόσο στο 4-4-2 όσο και στο 4-2-3-1:
"Μπορώ να αγωνιστώ και στα δύο συστήματα το ίδιο καλά, τόσο στο 4-4-2 όσο και στο 4-2-3-1. Στο φιλικό παιχνίδι με την Γάνδη, εκεί όπου ο προπονητής μας ζήτησε να εφαρμόσουμε το 4-42, πιστεύω πως έπαιξα πολύ καλά".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν:
"Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, έχουμε την κατάλληλη ώθηση για να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα. Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε το άλμα για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ναι, πάμε για το Πρωτάθλημα".

Για την άποψη που έχει για τον Στανόγεβιτς:
"Η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι η ίδια, το κλίμα δεν έχει αλλάξει. Το ράστερ αλλάζει, κάποιοι νέοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα και κάθε προπονητής φέρνει κάτι καινούργιο. Ο προηγούμενος προπονητής μας, ο Ιβιτς είχε κάποια άλλα στοιχεία, ο νέος προπονητής μας, ο Στανόγεβιτς ζητά να παρουσιάσουμε κάποια άλλα στοιχεία. Όμως είμαι πεπεισμένος, πως όλοι θέλουν το καλύτερο για την ομάδα. Όσο για εμάς τους παίκτες, να είστε σίγουροι πως δίνουμε το 100% για να οδηγήσουμε την ομάδα στην κορυφή".

Για τις κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού για τον ίδιο, χωρίς να κατατεθεί επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ: "Πριν από την έναρξη της προετοιμασίας είχα κάποιες κρούσεις και επιλογές για να πάω σε άλλη ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον ήταν από την Γερμανία. Το σκέφθηκα πολύ, όμως νομίζω ότι είναι καλό για εμένα που παραμένω στον ΠΑΟΚ. Είμαι 100% αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον, εάν έρθει στην ομάδα μία ενδιαφέρουσα πρόταση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ