ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Δεν τα πάμε και τόσο καλά..."

Τσίμιροτ: "Δεν τα πάμε και τόσο καλά..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκόικο Τσίμιροτ αποκάλυψε τον προβληματισμό για την μέτρια εκκίνηση του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα σε συνέντευξή του στη Βοσνία.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Βοσνίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για μία συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Scsport.ba". Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε και για την παρουσία του στον Δικέφαλο αποκαλύπτοντας τον προβληματισμό που υπάρχει για την κακή εκκίνηση στο Πρωτάθλημα.

Για την προσαρμογή του μετά από έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ: "Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα. Από την πρώτη μέρα, είχα πολύ καλή υποδοχή και έτσι, μπόρεσε να συνηθίζω. Μπορώ να πω ότι είμαι περισσότερο ικανοποιημένος. Όλοι με βοήθησαν. Οι άνθρωποι της ομάδας, οι συμπαίκτες μου. Όλοι με βοήθησαν να συνηθίσω και να νιώσω ότι είμαι εκεί για πολύ περισσότερο καιρό από όσο ήμουν. Συμβαίνει αυτό, ειδικά όταν παίζεις για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Είναι μεγάλη βοήθεια, τόσο στην προπόνηση όσο και στη ζωή".

Για τη φετινή σεζόν και το -3 με το οποίο ο ΠΑΟΚ μπήκε στο Πρωτάθλημα: "Στη νέα σεζόν δεν τα πάμε και τόσο καλά, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε και την απώλεια των τριών βαθμών. Είμαι σίγουρος όμως ότι στο επόμενο παιχνίδι, θα πάρουμε τη νίκη".

Για την εμπειρία του Europa League: "Στο Europa League παίξαμε καλά, έχοντας μια ομάδα όπως η Φιορεντίνα για αντίπαλο. Είμαι σίγουρος ότι ο ένας πόντος που πήραμε στο εντός έδρας παιχνίδια εναντίον τους, ήταν καλοδεχούμενος, παλεύουμε για την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με τη Βοσνία: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε υψηλότερο επίπεδο από το δικό μας. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ομάδες που παίζουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Οι οπαδοί στην Ελλάδα, είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σε κάθε παιχνίδι, τα γήπεδα είναι γεμάτα. Είναι όλοι, ένα με την ομάδα".

Για την περίοδο που αγωνιζόταν στη Σαράγεβο: "Η Σαράγεβο θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα και θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Έπαιξα με καλούς παίκτες, κέρδισα τον τίτλο, ήμασταν σε υψηλό επίπεδο και φυσικά, είχαμε τους οπαδούς μας, που χωρίς αυτούς, τίποτα δε θα μπορούσαμε να πετύχουμε. Συχνά, θυμάμαι εκείνη την εποχή και είναι κάτι που μου λείπει".

Για την παρουσία του στην εθνική Βοσνίας και τα παιχνίδια με Βέλγιο και Κύπρο που ακολουθούν: "Το να παίζω για την εθνική Βοσνίας και να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους, είναι κάτι που μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να εξελιχθώ. Πρώτα από όλα θέλω τόσο ομαδικά όσο και ατομικά, να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Αυτά τα παιχνίδια εναντίον του Βελγίου και της Κύπρου, είναι στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά ο προπονητής θα επιλέξει ποιοι θα παίξουν. Αν πάρω λεπτά, θα προσπαθήσω να τα εκμεταλλευτώ για να δώσω χαρά στους οπαδούς μας".

Μάλιστα, ο Τσίμιροτ κλήθηκε να σχολιάσει και μία δωρεά 2.500 ευρώ που έχει κάνει για να βοηθήσει στην ανέγερση κερκίδας, η οποία όμως έχει προβλήματα, στο προπονητικό κέντρο της Σαράγεβο: "Η Σαράγεβο είναι μια καλή, υγιής ευρωπαϊκή ομάδα της περιοχής μας και φυσικά θα μπορούσε να μου ξυπνήσει η επιθυμία να παίξω εκεί μέσα. Είμαι σίγουρος ότι θα το προσέξουν ιδιαίτερα. Λυπάμαι που από τότε που ήμουν στη Σαράγεβο έχουν αλλάξει πολλά. Μαθαίνω και προφανώς δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Η Σαράγεβο όμως, μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να δώσει τη μάχη της για το πρωτάθλημα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ