ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Ανοδική πορεία στο εξής..."

Τσίμιροτ: "Ανοδική πορεία στο εξής..."

Ο Γκόικο Τσίμιροτ, που πήρε το βραβείο του MVP και του Best Goal για την 23η αγωνιστική, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πήρε αυτοπεποίθηση από το ματς με τον Παναθηναϊκό και πως οι συνθήκες στον "Δικέφαλο" είναι εξαιρετικές.

Την Παρασκευή (26/2) ο Γκόικο Τσίμιροτ βραβεύτηκε για τον τίτλο του MVP της προηγούμενης αγωνιστικής ενώ πήρε το βραβείο και για το best goal μετά το τέρμα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (o ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ παρέλαβε τα βραβεία από τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο).

Συγκεκριμένα είπε:

Για την βράβευσή του και πώς νιώθει:

"Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι πολύ σημαντική για μένα αυτή η στιγμή, είμαι πολύ περήφανος".

Για το διάστημα που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού:

"Ήταν δύσκολα για μένα. Τραυματίστηκα μόλις ήρθα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με υποστήριξαν και ειδικά στους γιατρούς".

Για το αν έχει την δυνατότητα να πετύχει ανάλογα γκολ με αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό:

"Από μένα εξαρτάται αυτό και από τις κινήσεις που θα κάνω το αν δώσω κι άλλη χαρά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ".

Για την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ:

"Είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτό όχι μόνο στην Ελλάδα. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Εύχομαι να δίνω κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες στην συνέχεια για να χαίρονται όλοι".

Για το αν νιώθει πως είναι στην πιο κρίσιμη περίοδό του ο ΠΑΟΚ:

"Υπάρχουν κάποιες δύσκολες στιγμές πίσω. Με τον τελευταίο ματς (σ.σ. από με τον Παναθηναϊκό) αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και από εδώ και πέρα θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία".

Τσίμιροτ: "Ανοδική πορεία στο εξής..."

Λέοβατς: "Μαθαίνω πολλά και θα τα δείτε στο γήπεδο"

Ο Ελληνοαυστραλός μέσος, Τέρι Άντονις θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο αυριανό ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού θα ντεμπουταρει για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα. Ο ίδιος μίλησε για το παιχνίδι στη NOVA.

Για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους πήρα συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Αισθάνομαι πολύ καλά και θέλω να προσφέρω στην ομάδα μου. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά στην συνέχεια» .

Για το αν θα μπορούσε να αλλάξει θέση προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής: «Νομίζω ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήταν διατεθειμένος να κάνει αυτό, όπως είμαι κι εγώ. Επίσης το ότι είμαστε πολλοί για τις θέσεις της μεσαίας γραμμής είναι καλό διότι υπάρχει έντος ανταγωνισμός και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Πιστεύω ότι μας βοηθάει πολύ αυτό, τόσο ατομικά όσο και σαν ομάδα».

Για το πως βιώνει την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα: «Είναι μία εξαιρετική εμπειρία για μένα το ότι ταξίδεψα από την άλλη άκρη του κόσμου για να παίξω ποδόσφαιρο. Τα πάντα είναι διαφορετικά και χαίρομαι για αυτό. Μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα και θέλω να τα δείτε στο γήπεδο».

Για την γνώμη του σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής που έχει: «Όταν ήρθα εδώ ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να παίξω αμέσως. Ήρθα σε έναν μεγάλο Σύλλογο με πολλούς και καλούς παίκτες και γνώριζα πόσο δύσκολο θα ήταν. Στόχος μου ήταν η προσαρμογή και να μάθω πράγματα ώστε όταν θα αγωνιστώ να είμαι παραγωγικός».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: «Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας. Πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν και έχουμε απέναντι μας έναν δυνατό αντίπαλο. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση και να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη» .

Λέοβατς: "Έχω εξοικειωθεί στο στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ"

Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι έκανε και ο Μαρίν Λέοβατς. Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Μου άρεσε ο τρόπος που πήγαμε να παίξουμε εκεί. Ο ένας πάλευε για τον άλλον και είχαμε μία καλή εμφάνιση. Δυστυχώς όμως δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ, το ένα στην κόντρα και το άλλο εξαιτίας της πίεσης του Παναθηναϊκού στα πρώτα λεπτά. Αυτό ήταν το άσχημο. Αντιδράσαμε όμως παρά τα δύο γκολ και αυτό είναι το θετικό που μένει για εμάς» .

Για το αν έχει αλλάξει κάτι πριν το παιχνίδι στην Λεωφόρο ή αν αυτό οδηγεί σε αλλαγές στην εικόνα της ομάδας: «Πρώτα από όλα πιστεύω ότι θέλουμε όλοι μας να αλλάξουμε την εικόνα μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Ήταν μία καλή ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού. Επίσης όταν παίζεις σε ένα γήπεδο όπως του Παναθηναϊκού με όλους εναντίον σου είσαι πάντα σε εγρήγορση. Νομίζω ότι και το Σάββατο θα έχουμε καλή απόδοση».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την θέση που καλείται να καλύψει: «Χρειάστηκα χρόνο. Κόντρα στον Ηρακλή σύμφωνα και με τις οδηγίες των γιατρών δεν μπορούσα να παίξω πάνω από ένα ημίχρονο. Ένιωθα πολύ κουρασμένος εξαιτίας της αποθεραπείας μου. Στην Λεωφόρο ένιωσα πολύ καλύτερα και όπως θα είδατε και εσείς αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός. Είμαι σε καλό δρόμο και ελπίζω κόντρα στον Αστέρα να είμαι διαθέσιμος για 90λεπτο. Όσο για την θέση μου, έπαιζα πάντα σε σχήμα με τέσσερις στην άμυνα. Αυτή την περίοδο αλλάξαμε και πάλι σχήμα και θεωρώ πως δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα. Έχω εξοικειωθεί. Θα αγωνιστώ όπου με χρειάζεται ο προπονητής μου».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα και η γνώμη του για τον αντίπαλο: «Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να σκοράρουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Στον πρώτο γύρω κερδίζαμε στο ημίχρονο και κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ. Στην τελική όμως θέλουμε την νίκη. Πρέπει να αυξήσουμε την διαφορά από αυτούς. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο» .

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ