ΠΑΟΚ

Τσάτσιτς: "Μεγαλύτερη πίεση ο ΠΑΟΚ"

Τσάτσιτς: "Μεγαλύτερη πίεση ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Στην πίεση που θα υπάρχει στον ΠΑΟΚ για το αποτέλεσμα της πρόκρισης στηρίζει της ελπίδες της δικής του ομάδας ο Άντε Τσάτσιτς. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ζάγκρεμπ, δήλωσε για ακόμη μια φορά πως θεωρεί φαβορί τον ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (23/7) αγώνα. Παράλληλα, είπε πως η Λοκομοτίβα θα διεκδικήσει την πρόκριση με ενθουσιασμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μπροστά μας αναμένουμε έναν εκπληκτικό αγώνα. Έχουμε πίσω μας το αποτέλεσμα που ξέρετε. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί».

Είπε αρχικά και συνέχισε:

" Όταν λέω φαβορί το εννοώ. Όμως όπως γνωρίζετε υπάρχει και η νίκης μας στο πρώτο παιχνίδι, με την οποία μειώσαμε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και ελπίζουμε ότι θα διατηρήσουμε αυτή τη μικρή απόσταση ανάμεσά μας».

Για τον αγώνα:
«Το γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας με μια καλή ομάδα που είναι ξεκούραστη για οχτώ μέρες σε σχέση με μας. Αν καταφέρουμε να έχουμε για την πρώτη μισή ώρα να κάνουμε καλό παιχνίδι θα μπορούμε να έχουμε και καλό αποτέλεσμα στο τέλος.

Εκείνο που επιθυμούσα στο πρώτο ματς, δηλαδή να διεκδικήσουμε εδώ την πρόκριση έγινε και μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας. Θεωρώ ότι την μεγαλύτερη πίεση θα την έχει ο ΠΑΟΚ κι εκεί βασίζω και τις ελπίδες μας.»

Για το ότι θεωρεί τον ΠΑΟΚ φαβορί:
«Φτάνει να δούμε τα αποτελέσματα κόντρα σε ευρωπαϊκές ομάδες. Παίζει ρόλο και η εμπειρίας της ομάδας. Επίσης, είναι και το μέγεθος του ΠΑΟΚ ως γνωστό, που είναι υπέρ τους και τους κάνει να είναι φαβορί.»

Για την ομάδα του ως αουτσάιντερ:
« Όπως έχω πει πριν τον πρώτο αγώνα θεωρώ τον ΠΑΟΚ ισχυρό φαβορί, όμως η Λοκομοτίβα δεν αρνείται τον ενθουσιασμό και την καλή διάθεση για να αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ.»

Για τα πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ:
«Έχω αναφέρει και πριν το πρώτο ματς πως η ποιότητα της ομάδας του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Επίσης έδειξε και ποιότητα στο πρώτο ματς, παρά το άσχημο αποτέλεσμα. Ακόμη. Έχει λιγότερα παιχνίδια, πράγμα που του δίνει προβάδισμα ενόψει του αυριανού αγώνα.»

Για τη δήλωσή του για το πρώτο παιχνίδι:
«Θεωρώ ότι η Λοκομοτίβα θα είναι ακόμη καλύτερη στο αυριανό ματς. Επειδή εκτός του ότι το πρώτο παιχνίδι είχε θετικό αποτέλεσμα για μας, μας έδωσε τη δυνατότητα να συλλέξουμε πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και να διορθώσουμε τα δικά μας αδύνατα σημεία.»

Για τον Τούντορ:
«Γνώρισα τον Τούντορ από την ομάδα Νέων και σαν παίκτης έχει εξαιρετική καριέρα. Επίσης, όσο ήταν προπονητής στη Χάιντουκ φάνηκε και το ταλέντο ως προπονητής. Τον διακρίνει η φιλοδοξία η καλή θέληση και το ότι είναι επιμελής σαν άνθρωπος, επομένως θα έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα.»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ