ΠΑΟΚ

Τρόπαιο με υπογραφή Βαρέλα

Τρόπαιο με υπογραφή Βαρέλα

H K13του ΠΑΟΚ κατέκτησε τοLukoil Cup επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα με 2-0 με τον γιο του Βαρέλα να πετυχαίνει και τα δυο γκολ του δικέφαλου.

Με τον Γκοστάβο Βαρέλα, γιο του Φερνάντο, να πετυχαίνει τα δυο γκολ του τελικού, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με2-0 του Ερυθρού Αστέρα και κατέκτησε τοLukoil cupστο επίπεδο Κ13.

Στη φάση των ομίλων ο Δικέφαλος είχε νικήσει με 1-0 την Ρουμπίν Καζάν (σκόρερ ο Θεοδοσιάδης) και είχε μείνει στο 0-0 με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στον ημιτελικό είχε επικρατήσει της Μπεσίκτας με 2-1 (σκόρερ οιΓανόπουλος και Παπαευαγγέλου).

Στην καλύτερη 11άδα του τουρνουά από την πλευρά του ΠΑΟΚ βρέθηκαν οι Στέφανος Αλειφερόπουλος, Γκουστάβο Βαρέλα, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης και Κωνσταντίνος Γκούμας.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Αγγελίδης Σπύρος, Καραπατσιάς Βασίλης, Κωττάς Δημήτρης, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Κοσίδης Χρήστος, Παναγιωτίδης Θάνος, Γεωργιάδης Χάρης, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Πεκρίδης Παναγιώτης, Ιγνατίου Κωνσταντίνος, Βαρέλα Γκουστάβο, Γανόπουλος Χρήστος, Καμπούρης Γιώργος, Φωτιάδης Εφραίμ, Παπαευαγγέλου Δημήτρης, Γκούμας Κωνσταντίνος, Μαύρης Νίκος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Άγγελος.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Θεόφιλος Χατζηστάθης, Σάββας Κωνσταντινίδης και Αντώνης Κρινίτσας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ