ΠΑΟΚ

Τρομερό ξέσπασμα Βιεϊρίνια κατά Σιμόες, Βράνιες, Χιμένεθ και Μιραλάς!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS

Ο Βιεϊρίνια ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου. Εξαπέλυσε επίθεση σε Βράνιες, Σιμόες, Χιμένεθ και Μιραλάς. Τα αιχμηρά λόγια του Πορτογάλου αρχηγού του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. (VIDEO)

Χωρίς περιστροφές και υπεκφυγές μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Βιεϊρίνια. Μετά τον νικηφόρο (2-0) για τον ΠΑΟΚ τελικό Κυπέλλου, ο αρχηγός των Θεσσαλονικέων θυμήθηκε όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην Τούμπα. Επιτέθηκε στους παίκτες της ΑΕΚ Βράνιες και Σιμόες, αναρωτήθηκε τι φοβόταν ο Μανόλο Χιμένεθ στην Τούμπαμ ενώ από τα "πυρά" του δεν ξέφυγε ούτε ο Κέβιν Μιραλάς.

Η συνέντευξη Τύπου του Βιεϊρίνια:

Για το ότι δεν ήταν στο παιχνίδι όταν έληξε:

"Αλλιώς είναι από μέσα, αλλιώς από έξω. Προτιμώ να είμαι στον αγωνιστικό χώρο για 90 ή και 120 λεπτά. Αλλά οι συμπαίκτες μου έκαναν φανταστική δουλειά στα 15 λεπτά που βγήκα ως αλλαγή".

Για το τι σκέφτηκε την στιγμή του γκολ:

"Δεν υπάρχει σκέψη. Είχα πει ότι το όνειρό μου, από τη στιγμή που έφυγα και ξαναγύρισα στον ΠΑΟΚ, ήταν να πάρω τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δυστυχώς δεν μας άφησαν να πάρουμε και κάτι άλλο. Τελειώσαμε τη σεζόν όπου θέλαμε. Δείξαμε επιτέλους, είναι ξεκάθαρο, ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην έδρα του αντιπάλου κάναμε το παιχνίδι που κάναμε. Χάσαμε ευκαιρίες, πέναλτι, νικήσαμε 2-0".

-Για το αν τον πήρε τηλέφωνο ο Σάντος και το αν θα είναι στο Μουντιάλ:

"Δεν έχω δει στα αποδυτήρια ακόμη. Νομίζω όμως ότι δεν χρειάζεται να με πάρει τηλέφωνο. Μακάρι να είμαι, άλλοι θα πάρουν την απόφαση. Θα περιμένουμε στις 17 του μήνα".

Για το φινάλε της σεζόν:

"Φανταζόμουν να τελειώσω τη σεζόν με το νταμπλ. Έχω κουραστεί να λέω ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι με παιχνίδι λιγότερο πήραμε 70 βαθμούς. Σήμερα κάναμε το παιχνίδι αυτό στην έδρα του αντιπάλου και με αυτές τις ευκαιρίες χάσαμε πέναλτι και κερδίσαμε 2-0. Σήμερα έγινε ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα".

ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΜΟΕΣ

Ο Βιεϊρίνια εν συνεχεία κατακεραύνωσε τον συμπατριώτη του Αντρέ Σιμόες επειδή στη φιέστα της ΑΕΚ εναντίον του Απόλλωνα είχε πανηγυρίσει φωνάζοντας "tinaftore", αλλά και τον Βράνιες, ο οποίος πόσταρε στο Instagram - μεταξύ αστείου και σοβαρού - "προσομοίωση" του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με σκορ 20-0 υπέρ της Ένωσης και τον ίδιο σκόρερ χατ-τρικ!

Είπε σχετικά...

Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο μετά το σημερινό:

"Δώσαμε τον ιδρώτα μας, το αίμα μας και να σε κλέβουν μέσα στο σπίτι σου; Ένα πράγμα που μας λείπει τόσα χρόνια. Θέλω να πω για 2-3 παίκτες της ΑΕΚ. Να προσέχουν τι λένε και τι κάνουν. Δείξαμε ποιος είναι ο καλύτερος. Αυτό το 20-0. Και έβαλε και τρία γκολ. Ντροπή του! Ντροπή του! Ένας Πορτογάλος (σ.σ. εννοεί τον Σιμόες) , που έπρεπε να έχει σεβασμό γιατί είμαι Πορτογάλος. Νομίζω ότι χάρηκε το 2016 που κερδίσαμε το Κύπελλο Ευρώπης. Και να έρθει να πει την ατάκα "τιναφτορε"; Κέρδισε το πρωτάθλημα με τον τρόπο που το κέρδισε και μιλάει; Ντροπή του".

"Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ 'ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ΄"

Για τη συνέχεια:

"Μπορούμε να ξεκουραστούμε λίγο; Εχουμε διακοπές. Ζητάω από τον πρόεδρο να κρατήσει τον κορμό που έχουμε και την επόμενη χρονιά αν δεν γίνει τίποτα περίεργο, όπως το να χτυπάει κανείς στο κεφάλι, να φεύγει από το γήπεδο με κάτι στο στόμα και να φεύγει από το νοσοκομείο με κολάρο... Ή να φοβούνται το όπλο το οποίο δεν είδαν ποτέ, παρά μόνο στις φωτογραφίες. Ή στο δικαστήριο που λένε ότι φοβούνται για τις οικογένειές τους.

Που γελάνε έξω από τα αποδυτήρια. Για τον κύριο Σιμόες μιλάω. Που έλεγε ότι είναι οφσάιντ, ότι επηρεάζει ο Μαουρίσιο. Από τη στιγμή που είδαν τα βίντεο στο ίντερνετ, εξαφανίστηκαν όλοι. Και μας έλεγαν ότι εμείς θέλουμε να βγούμε, ότι ο διαιτητής πρέπει να αποφασίσει. Από τη στιγμή που ο διαιτητής είπε ότι ο ΠΑΟΚ νικά 1-0, κανένας δεν ήθελε να βγει. Ο προπονητής της ΑΕΚ, που κατά τη γνώμη μου είναι καλός προπονητής, έλεγε ότι φοβήθηκε τον πρόεδρο που ήταν στην κερκίδα. Τι φοβήθηκε;. Πρέπει να μιλήσουμε γι αυτό που έγινε. Κανένας δεν ήξερε ότι ο κύριος Μιραλάς πριν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο έλεγε στον διαιτητή "να προσέχετε". Εγώ δεν ήμουν εδώ, αλλά ο Ιβιτς έφυγε με ανοιχτό κεφάλι πέρσι".

Για το πού αφιερώνει το Κύπελλο:

"Στη γυναίκα μου. Και στον Λουτσέσκου γιατί δεν ήταν εύκολο να κάνει την ομάδα που έκανε. Ηρθε εδώ σε δύσκολη περίοδο και δεν έκανε αυτός μεταγραφές και προετοιμασίες. Στους φιλάθλους που ήταν σήμερα δίπλα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανώτερος και Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ, 2-0 την ΑΕΚ
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Με μάσκες του Σαββίδη οι παίκτες του ΠΑΟΚ στους πανηγυρισμούς
Πέλκας: "Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε"
Λουτσέσκου: "Δείξαμε ότι μας έκλεψαν τον τίτλο"
Σαββίδης: "Αυτό είναι για τον πατέρα μου"
"Τρελό" τζόγκινγκ με το εσώρουχο στους πανηγυρισμούς ο Βιεϊρίνια
"Τιναφτόρε... τιναφτόρε... Κύπελλο"
Γεννιέται ο ΠΑΟΚ των ονείρων τους!
Πώς μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 την κατάκτηση του κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ