ΠΑΟΚ

Τρίτο σερί μηδέν κόντρα στον Ολυμπιακό

Τρίτο σερί μηδέν κόντρα στον Ολυμπιακό
Αθανασιάδης Μιλιβόγεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας έτσι "άσφαιρος".

Tην Κυριακή (7/2) Π ΑΟΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους για την άμυνα του Ολυμπιακού και τελείωσε το ντέρμπι με μόνο μία τελική προσπάθεια (στον "Δικέφαλο", πάντως, έχουν παράπονα από την διαιτησία και αυτό φάνηκε από τις "τοποθετήσεις" του Ιβάν Σαββίδη).

Για τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος οι "ασπρόμαυροι" δεν καταφέρνουν να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί και αυτό το λέμε γιατί στα δύο προηγούμενα ματς, αυτά κόντρα στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ είχε συνολικά μόλις 9 τελικές.

Από εκεί και πέρα ο "Δικέφαλος" για τρίτη συνεχόμενη φορά σε αγώνα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Ολυμπιακό, έμεινε στο... μηδέν. Την περασμένη σεζόν (2014-15) ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος στην Τούμπα κόντρα στους "ερυθρόλευκους", σε ένα ματς (08/02/15) που τελείωσε δίχως τέρματα (0-0).

Στον αγώνα του πρώτου γύρου (04/10/15) όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα (2015-16), ο "Δικέφαλος" έχασε από τους Πειραιώτες με 0-2.

Ετσι έμεινε "άσφαιρος" και σε αυτό το παιχνίδι. Το... κακό για τον "Δικέφαλο" απέναντι στους "ερυθρόλευκους" τρίτωσε στο ντέρμπι της Κυριακής (7/2). Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Ελαμπντελαουί στο 8' και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Εχασε με 1-0 και ως εκ τούτου συμπλήρωσε τρία σερί ματς (για το πρωτάθλημα) κόντρα στους "ερυθρόλευκους" δίχως να σκοράρει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ