ΠΑΟΚ

Τριετές στον ΠΑΟΚ ο Νικόλας Ματθαίου

Τριετές στον ΠΑΟΚ ο Νικόλας Ματθαίου
Ματθαίου

Επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Νικόλας Ματθαίου. Το who is who του 18χρονου εξτρέμ, ο οποίος παίζει στον Δικέφαλο από το 2014.

Ο Νικόλας Ματθαίου αποκτήθηκε το 2014 από τον ΠΑΟΚ. Ο Κύπριος ανήκε στην ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά ο Δικέφαλος ενδιαφέρθηκε να τον κάνει δικό του και την τελευταία διετία φορά τη φανέλα των Θεσσαλονικέων.

Είναι γεννημένος στις 7 Μαΐου το 1998 και από την Κ17 του ΠΑΟΚ προβιβάστηκε στην Κ20, έχοντας προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 18χρονος εξτρέμ υπέγραψε την Τετάρτη (1/6) επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ αναφέρονται τα εξής στοιχεία για τον Ματθαίου: "Μεταγραφή από την Κύπρο και από την συνεργαζόμενη με τον ΠΑΟΚ ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού, ο Νικόλας Ματθαίου είναι ήδη 1,82μ. Είναι μέσος, συγκεκριμένα εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη δεξιά, όσο και στην αριστερή πλευρά του γηπέδου.

Εντυπωσιάζει με την σωματοδομή του, όσο και με τις διαφαινόμενες πολύ καλές προδιαγραφές του. Από την περσινή Κ17 και τον χαμένο τελικό του πρωταθλήματος, υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς στην Κ20, με όλο το μέλλον να βρίσκεται μπροστά του".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ