ΠΑΟΚ

Τρία στοιχεία που ξεχώρισαν από το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 3-1

Τρία στοιχεία που ξεχώρισαν από το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 3-1
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Το Sport24.gr συγκέντρωσε ορισμένα στοιχεία που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-1.

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-1 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Super League, παίρνοντας μάλιστα με άνεση τη νίκη, γεγονός που θα του τονώσει και την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ψυχολογία που δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή μέχρι να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, καθώς ο "Δικέφαλος" αγνοούσε τη νίκη από τις 27 Σεπτεμβρίου, δηλαδή για περίπου ένα μήνα.

Η ομάδα του Τούντορ είχε να "γευτεί" τη χαρά της νίκης από την 5η αγωνιστική και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου είχε "αποδράσει" με το διπλό στο φινάλε, με γκολ του Μακ. Από τότε μεσολάβησε η ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-2 στην Τούμπα, η ισοπαλία με την Ντόρτμουντ, υπήρξε στο ενδιάμεσο η διακοπή λόγω των προκριματικών του Euro και ακολούθησαν τα ισόπαλα αποτελέσματα με Ηρακλή και Κρασνοντάρ. Ο ΠΑΟΚ έτσι νίκησε και πάλι στις 25 Οκτωβρίου τον Παναθηναϊκό με 3-1 επιστρέφοντας στις επιτυχίες.

Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί είναι πως ο Μπερμπάτοφ σκόραρε για πρώτη φορά σε αγώνα στην Τούμπα. Ο Βούλγαρος σταρ είχε πετύχει μέχρι στιγμής δύο γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ενα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο κι ένα στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή. Στο ματς με το "τριφύλλι" πέτυχε το παρθενικό του γκολ μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο δεν μπόρεσε να το χαρεί στο έπακρο, διότι δύο λεπτά μετά αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε στο 30΄.

Τέλος, στα αξιοσημείωτα για τον ΠΑΟΚ από το ματς με τον Παναθηναϊκό μπορεί να αναφερθεί το ότι ο "Δικέφαλος" σκόραρε για πρώτη φορά τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε αγώνα πρωταθλήματος. Οι "ασπρόμαυροι" προηγήθηκαν με 3-0 στο 42΄, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με προβάδισμα τριών τερμάτων, πράγμα που συνέβη για πρώτη φορά στη φετινή Super League. Η τελευταία φορά που είχε καταφέρει ανάλογο επίτευγμα ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο (πρωτάθλημα 2014-15), όταν επικράτησε 0-3 στη Βέροια, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ