ΠΑΟΚ

"Τρέχει" για τα Γιάννινα ο Πέλκας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Πέλκας, μύτη MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πέλκας δεν χάνει χρόνο στην προετοιμασία του για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιαννίνα, αφού πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος να παίξει με νάρθηκα στη μύτη.

Μετά τη νίκη στο Αγρίνιο άπαντες στον ΠΑΟΚ βλέπουν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, μία από τις πιο επικίνδυνες αναμετρήσεις εκτός Τούμπας που έχει να δώσει ο "Δικέφαλος" μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.Το μεγάλο ερώτημα σε ό,τι έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφορά στο αν δώσει το παρών ο Δημητρης Πέλκας.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην μύτη μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και ήδη έχει αρχίσει να δουλεύει στο γυμναστήριο τις τελευταίες μέρες.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το έκανε και τη Δευτέρα (29/1) (ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο Ιnstagram), αφού για τον ίδιο δεν ισχύει το ρεπό που είχαν όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Παναιτωλικό. Το κρίσιμο σημείο στην περίπτωση του Πέλκα, δεν είναι το σπασμένο κόκαλο της μύτης, αλλά τα αγγεία και κατά πόσο πλέον δεν είναι επιρρεπή στο να προκληθεί αιμορραγία.

Ο νεαρός άσος πιστεύει ότι μέχρι την Κυριακή (4/2) θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με νάρθηκα τοποθετημένο στη μύτη και η αλήθεια είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον περιμένει πώς και πώς αφού το κενό του στα Γιάννινα ήταν εμφανές.

"Τρέχει" για  τα Γιάννινα ο Πέλκας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ