ΠΑΟΚ

"Τρέχει" για ΠΑΣ ο Πέλκας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πέλκας θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες, λόγω του κατάγματος στη μύτη, το οποίο σημαίνει πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (04/02).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανάρτησε το ιατρικό δελτίο για τον Δημήτρη Πέλκα μετά το κάταγμα που υπέστη στη μύτη. Αναλυτικά αυτό αναφέρει:

"Ο διεθνής μέσος στο ημίχρονο της αναμέτρησης μετέβη στην κλινική 'Άγιος Λουκάς' όπου υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στη μύτη από τον ωτορινολαρυγγολόγο κ. Αραπάκη. Ο Πέλκας έλαβε εξιτήριο το μεσημέρι της Πέμπτης (25/01) και αναμένεται σε 2-3 μέρες να είναι σε θέση να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα χρησιμοποιώντας ειδική προστατευτική μάσκα.

Η επιστροφή του στις προπονήσεις με την ομάδα – επίσης με χρήση προστατευτικής μάσκας – υπολογίζεται σε περίπου δέκα μέρες. Ο ακριβής χρόνος απουσίας του εξαρτάται από την ταχύτητα επούλωσης του τραύματος".

Όλα δείχνουν πως η παρουσία του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (04/02) θα κριθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα όταν και θα προσπαθήσει να προπονηθεί. Η αντοχή στο πόνο και τις ενοχλήσεις από τη χρήση μάσκας παίζουν, σε τέτοιες περιπτώσεις, σημαντικό ρόλο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ