ΠΑΟΚ

Τρεις βραβεύσεις του ΠΑΟΚ από το κοινό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βιεϊρίνια EUROKINISSI

Οι Βαρέλα, Κανιας και Βιεϊρίνια θα παραλάβουν τα βραβεία του μήνα Φεβρουαρίου το πρωί της Πέμπτης (5/4).

Τα βραβεία του μήνα Φεβρουαρίου θα παραλάβουν το πρωί της Πέμπτης οι παίκτες του ΠΑΟΚ, λιγο πριν την τελευταία προπόνηση. Οι βραβεύσεις θα γίνουν στις 9:00 το πρωί.

Ο Φερνάντο Βαρέλα θα παραλάβει το βραβείο του «11888 MVP». Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν εξαιρετικός για ένα ακόμα μήνα και ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού για τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Ο Χοσέ Κάνιας ήταν ο νικητής του διαγωνισμού «Regency Casino Best Goal». Ο Ισπανός πέτυχε μόλις το δεύτερο τέρμα του στην επαγγελματική του καριέρα και φρόντισε να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο. Με ένα δυνατό σουτ βρήκε δίχτυα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Τέλος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βραβευθεί για το «Play of the month». Ο Πορτογάλος στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας, έκανε μία καταπληκτική διπλή προσποίηση πάνω στον Ζίζιτς, ενέργεια που αναδείχθηκε ως η πιο εντυπωσιακή του μήνα. Ο αρχηγός του Δικεφάλου θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα παραλάβει το συγκεκριμένο βραβείο, που αποτελεί μία νέα συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την nak Shoes.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ