ΠΑΟΚ

Τρεις σταντ μπάι, γιατί ψάχνει κάτι πιο δυνατό

Τρεις σταντ μπάι, γιατί ψάχνει κάτι πιο δυνατό
Ίβιτς - Μίχελ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς έχει η κατάσταση για τον επιθετικό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Οι επαφές Μίχελ για Μίκου, Βάθκεθ και Τιάμ και η πρόταση που έκανε για την απόκτηση νεαρού παίκτη πρώτης γραμμής.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται από τις 7.00 το πρωί στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας για να μπει στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια των συμμετεχόντων για τις τηλεοπτικές άδειες και να αποκοπεί από τον έξω κόσμο. Κατά συνέπεια, θα κόψει κάθε επαφή με τον Λούμπος Μίχελ την ώρα που ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ θα κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση επιθετικού.

Από χθες ακούγονται έντονα τρία ονόματα. Το ένα είναι του Αλβάρο Βάθκεθ για τον οποίο το Sport24.gr σας έδωσε ρεπορτάζ. Τα άλλα δύο είναι του Μίκου και του Μάμε Τιάμ.

Ο 31χρονος Βενεζουελάνος φορ, Μίκου, πήγε από τα 19 του στη Βαλένθια, έπαιξε ελάχιστα στις "νυχτερίδες", αφού είχε περάσει από διάφορες ομάδες μικρών κατηγοριών της Ισπανίας, και μετά πήγε στη Χετάφε, τη Σέλτικ, την Αλ Γκαράφα του Κατάρ και τα τρία τελευταία χρόνια στην Βαγιεκάνο. Πρόσφατα είχε δηλώσει ότι ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε, πρόσφατα σε ένα παιχνίδι οι οπαδοί φώναζαν "Φύγε Μίκου, φύγε Μίκου" και αυτό δημιουργεί πολύ βατές συνθήκες απόκτησής τους από τον ΠΑΟΚ στον οποίο ειχε προταθεί και πέρυσι αλλά δεν ήταν στις πρώτες επιλογές. Ούτε τώρα είναι στην κορυφή της λίστας, έχει όμως τον τίτλο της καλής εναλλακτικής.

Όσο για τον 24χρονο Σενεγαλέζο Μάμε Τιάμ που μας είχε απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και ο ατζέντης του Πατρίκ Μπαστιανέλι είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ανήκει στη Γιουβέντους που τον είχε αποκτήσει από τη Λανσιάνο. Έκανε μία πολύ καλή σεζόν ως δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και η Γιουβέντους θέλει να τον ξαναδανείσει. Υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία (Βέρντερ Βρέμης), Γαλλία και Αγγλία αλλά και τον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα και τόσο η πλευρά του παίκτη, όσο και η Γιουβέντους-με βάση αυτά που γράφουν τα ιταλικά μμε-περιμένουν σήμερα την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Η πρόταση έγινε για άλλον παίκτη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και οι τρεις παίκτες είναι σταντ μπάι από πλευράς ΠΑΟΚ για τον απλό λόγο ότι ο Λούμπος Μίχελ προσπαθεί να κλείσει έναν άλλο παίκτη, νεαρό σε ηλίκία που μπορεί να παίξει και φορ και ακραίος και ανήκει σε πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση για δανεισμό του παίκτη με ένα σεβαστό ποσό και υψηλή ρήτρα αγοράς και περιμένει απάντηση. Από την πορεία αυτής της υπόθεσης, θα καθορισθούν και οι τελικές κινήσεις του Σλοβάκου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ