ΠΑΟΚ

Τρεις παίκτες στον δρόμο της επιστροφής

Τρεις παίκτες στον δρόμο της επιστροφής
Αθανασιάδης Ροντρίγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Aθανασιάδης, Ροντρίγκες και Ζάιρο άρχισαν ασκήσεις με μπάλα και δημιουργούν ελπίδες για παρουσία τους στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη και ο Ιγκορ Τούντορ ξεκίνησε ένα πρόγραμμα τεχνικής (για την υποδοχή και μεταβίβαση υπό πίεση) και τακτικής. Οσοι παίκτες έπαιξαν απέναντι στον Παναθηναϊκό έμειναν στο γήπεδο για 45 λεπτά (μετά υπήρχε αποθεραπεία) και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν διπλάσιο χρόνο.

Σε ό,τι αφορά τους Αθανασιάδη, Ροντρίγκες και Ζάιρο, την Τρίτη έβαλαν ασκήσεις με μπάλα στο πρόγραμμα αποθεραπείας τους. Ουσιαστικά έτσι ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πλήρη επιστροφή τους (10-15 μέρες) και υπάρχουν ελπίδες να είναι έτοιμοι για τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε με τρέξιμο ενώ η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει θα διεξαχθεί στις 12:00.

Η προπόνηση και ο... πρωταγωνιστής Αντονις

Αναφορικά με προπόνηση της Τρίτης, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ο Τέρι Αντoνις "ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στο μίνι δίτερμα μεταξύ των παικτών που δεν βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό". Δείτε το VIDEO

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ