ΠΑΟΚ

Τους κράτησε στο "Μακεδονία Παλλάς" ο Σαββίδης!

Τους κράτησε στο "Μακεδονία Παλλάς" ο Σαββίδης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ διανυκτέρευσαν στο ξενοδοχείο, "Μακεδονία Παλλάς", και θα πάνε το απόγευμα της Δευτέρας απευθείας για προπόνηση. Συνεχείς συσκέψεις από το πρωί μεταξύ Σαββίδη, Ίβιτς, Μίχελ και Κωνσταντινίδη.

Συναγερμός έχει σημάνει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Η αποστολή της ομάδας μετά την επιστροφή από την Αθήνα και την κατσάδα από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", μετέβη απευθείας στο "Μακεδονία Παλλάς" με εντολή του Ιβάν Σαββίδη. Εκεί υπήρχε κλούβα των ΜΑΤ, υπό τον φόβο της συγκέντρωσης οπαδών, η οποία αποχώρησε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Χθες το βράδυ δεν υπήρξαν συζητήσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας με τους επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος και τους παίκτες και η μόνη απόφασή του ήταν να διανυκτερεύσει η ομάδα στο ξενοδοχείο. Οι παίκτες και όλα τα μέλη της αποστολής παραμένουν ακόμη στο ξενοδοχείο και θα πάνε απευθείας στις 16:00 για προπόνηση.

Από το πρωί υπάρχουν συνεχείς συσκέψεις του Σαββίδη, με Ίβιτς, Μίχελ, Κωνσταντινίδη και μένει να διευκρινιστεί αν θα υπάρξουν περαιτέρω αποφάσεις από τον Ιβάν Σαββίδη (δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο προστίμου) και αν θα συνεχιστεί το "μάντρωμα" των παικτών στο ξενοδοχείο μέχρι και τη μέρα του αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς.

Το αρνητικό ρεκόρ του ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ "έπιασε" το αρνητικό ρεκόρ θέσης στη βαθμολογία. Ήταν τη σεζόν 2004-2005, όταν ο Δικέφαλος ήταν δέκατος, μετά από δέκα αγωνιστικές, έχοντας τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο τέλος της σεζόν να είχε τερματίσει πέμπτος και βγήκε Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Παναθηναϊκός 1-0 τον ΠΑΟΚ, χειροκρότημα για Ουζουνίδη
Ίβιτς: "Ντρεπόμαστε για τη βαθμολογική μας θέση"
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Δεν υπήρχε ΠΑΟΚ χωρίς Γκάρι
"Αν δεν μπορείτε, φύγετε"

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ