ΠΑΟΚ

Τους έριξε για κάμψεις ο Τούντορ!

Τους έριξε για κάμψεις ο Τούντορ!
Τούντορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ιδιαίτερα έντονη η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, με διάρκεια δύο ωρών και... push ups. Κινητικότητα για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό.

Σε φουλ ρυθμούς δούλεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης (24/2) στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας. Ο Ίγκορ Τούντορ είχε ετοιμάσει γι' αυτούς ένα πρόγραμμα δύο ωρών με ιδιαίτερη ένταση.

Αρχικά, οι ασκήσεις για την ομαδική κυκλοφορία της μπάλας με συγκεκριμένους στόχους έγιναν σε συνθήκες αγώνα στα 3/4 του γηπέδου με τους χαμένους να… πέφτουν για push ups. Ακολούθησε πρόγραμμα ενεργητικής τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της αποβολής του στη Λεωφόρο, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Κλάους, Ροντρίγκες και Ζάιρο, έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με μπάλα, ενώ ο Γλύκος συνέχισε τρέξιμο, ενώ συμμετείχε σ’ ένα κομμάτι της προπόνησης των τερματοφυλάκων. Την Πέμπτη (25.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12.00 στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας.

Κινητικότητα για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Τα νέα εκδοτήρια που έχει δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό στην Τούμπα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βοήθησαν στο να μη δημιουργηθούν ουρές για τα εισιτήρια του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που από σήμερα το πρωί έχουν βγει σε κυκλοφορία παράλληλα με τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο.

Αρκετός κόσμος πάει στην Τούμπα (τα εκδοτήρια είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα), παρότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι διάθεσης. Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά μέχρι και την άλλη Τετάρτη μέρα του αγώνα, εκτός από το Σαββατοκύριακο και κοστίζουν από 10 έως 40 ευρώ (εξαιρούνται τα ακριβά των VIP θέσεων).

Τους έριξε για κάμψεις ο Τούντορ!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ