ΠΑΟΚ

Τους "έφτιαξε" πριν το πρώτο ματς

Τους "έφτιαξε" πριν το πρώτο ματς
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε φροντίσει να “ντοπάρει” τους παίκτες του ΠΑΟΚ για τα ματς με τον Άγιαξ στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι στην “Amsterdam Arena”.

Από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένειά του, καθώς έχει αποφασίσει να συνδυάσει διακοπές, επιχειρηματικές κινήσεις και φυσικά ΠΑΟΚ, γι' αυτό και θα παραμείνει για αρκετές μέρες στην Ελλάδα.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου είχε την ευκαιρία να τα πει αρκετά με τον Λούμπος Μίχελ, όχι μόνο για τα μεταγραφικά, αλλά για όλα τα θέματα που αφορούν στην ομάδα. Ωστόσο και για εκείνον, το μεγάλο θέμα αυτή την εποχή είναι η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Λαχταρά ιδιαίτερα να δει τον ΠΑΟΚ να κάνει το μεγάλο βήμα προς τους ομίλους και αυτό φρόντισε να το δείξει στη συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές. Όχι το τελευταίο διήμερο, αλλά μερικές ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι στο Άμστερνταμ, όταν κατά την παρουσία του στο ξενοδοχείο, μίλησε στους παίκτες και φρόντισε να 'φτιάξει' την ψυχολογία τους.

Πέρα από τη συνήθη, πριν από παιχνίδια σαν κι αυτό που διακυβεύουν μεγάλους στόχους., κίνησή του να τάζει εξτρά πριμ που ήταν αναμενόμενη, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έδειξε στους παίκτες την πίστη που έχει στις δυνατότητές τους και φρόντισε να τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Το ότι η πληροφορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία εβδομάδα μετά δείχνει ότι φέτος έχει αλλάξει και ο ίδιος το στυλ που κινείται μέσα στην ομάδα. Θέλει χαμηλούς τόνους και δεν επιδιώξει να προβάλλονται τα όσα λέει και κάνει με τους παίκτες.

Προφανώς παίζουν ρόλο και οι συμβουλάτορες που έχει και κυρίως ο Λούμπος Μίχελ που έχει καταφέρει να βάλει τον ομογενή επιχειρηματία στον δρόμο που πρέπει να κινείται ένας μεγαλομέτοχος.

Δεν αποκλείεται και σήμερα ή αύριο να επιχειρήσει μία κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές, είναι όμως ξεκάθαρο ότι πλέον δίνει πολύ μεγαλύτερα περιθώρια δράσης στους ανθρώπους που έχουν επιφορτιστεί με τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος (μαζί με τον Λούμπος Μϊχελ, τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και τον προπονητή Βλάνταν Ίβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ