ΠΑΟΚ

Τους ακούει όλους και παίρνει αποφάσεις!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε προσωπικά τον σχεδιασμό της επίσημης αντίδρασης του ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Με ποιους συναντήθηκε στο "Μακεδονία Παλλάς", ποιες κινήσεις σκέφτεται. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η απόφασή του να ακυρώσει προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό και να μείνει στην Θεσσαλονίκη έδειξε πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει ο Ιβάν Σαββίδης την απόφαση για τιμωρία του ΠΑΟΚ που εξέδωσε το απόγευμα η Πρωτοδίκης της Λίγκας, Μαρία Σκολαρίκη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε στρατηγείο του το "Μακεδονία Παλλάς" και η πρώτη αντίδρασή του ήταν να έχει ενημέρωση από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ. Το συμπέρασμα που προέκυψε είναι ότι ο Δικέφαλος έχει ελπίδες στην Εφέσεων της ΕΠΟ να ρίξει την πρωτόδικη ποινή, αρκεί η αρμόδια επιτροπή εφέσεων να αντιμετωπίσει με μικρότερη προκατάληψη τον ΠΑΟΚ σε σχέση με την Πρωτοδίκη Μαρία Σκολαρίκη, κάτι που σημείωσε και ο Κυριάκος Κυριάκος στις δηλώσεις του. Αυτή η προσδοκία είναι που κάνει τον ομογενή επιχειρηματία να είναι ιδιαίτερα σκεπτικός για τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής.

Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

Ο Σαββίδης είχε διαδοχικές επαφές με τον Μάκη Γκαγκάτση, τη Μαρία Γκοντσάρεβα, τον Αρτούρ Νταβιντιάν, τον Κώστα Φωτιάδη και συζήτησε μαζί τους διάφορες σκέψεις. Μία από αυτές, η απόσυρση της χορηγίας της "ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε." και του "Μακεδονία Παλλάς" από τη Superleague για την οποία δεν πάρθηκε καμία οριστική απόφαση. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, βέβαια, υπάρχουν και ρήτρες που θα πρέπει να πληρωθούν.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ συνομίλησε με εκπροσώπους των βετεράνων, στελέχη του Ερασιτέχνη και διαφόρων τμημάτων του συλλόγου και όλοι δήλωσαν ότι στέκονται στο πλευρό της ΠΑΕ και του μεγαλομετόχου της, όπως φάνηκε και μέσα από τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και από κοινού ο Ερασιτέχνης και το ΤΑΠ.Επίσης, πιθανόν σήμερα θα έχει συνάντηση και με εκπροσώπους των οργανωμένων για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να γίνουν δυναμικές κινητοποιήσεις (πιθανόν ένα συλλαλητήριο).

Δεν αποκλείεται, ακόμη, να κάνει και ο ίδιος μία δημόσια τοποθέτηση. Ωστόσο, όλα εξετάζονται υπό το πρίσμα της εκδίκασης της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Στο "Μακεδονία Παλλάς" μετέβησαν και ο Λούμπος Μίχελ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά μέχρι πριν λίγη ώρα δεν είχαν συνατηθεί μαζί του.

ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ

Όσοι συνομίλησαν με τον Ιβάν Σαββίδη μετά την έκδοση της απόφασης έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο έντονα εκνευρισμένο που έχει την διάθεση να μετρήσει πολύ τη γνώμη του κόσμου για τις τελικές αποφάσεις του. Κι αυτό γιατί όπως σημειώνει "είμαστε μόνοι μας σ' αυτό τον αγώνα".

ΘΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΗ ΕΝΑΡΞΗΣ-ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ

Σε ό,τι αφορά στον τρόπο που ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η πρώτη εκτίμηση μετά την πρωτόδικη απόφαση, θέλει τους νομικούς του να εστιάζουν κυρίως στο "καθαρά" νομικό κομμάτι της υπόθεσης, στο οποίο εκτιμούν ότι η κα Σκολαρίκη δεν έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και αναλυόταν διεξοδικά στο υπόμνημα.

Η κύρια προσπάθεια του επίσημου ΠΑΟΚ θα είναι να πείσει ότι επιφέρει άλλες κυρώσεις η μη έναρξη αγώνα και ότι δεν μπορούν να ισχύσουν όσα προβλέπονται ως ποινές για την διακοπή αγώνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ