ΠΑΟΚ

Τουρσουνίδης: "Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηγέτες..."

Τουρσουνίδης: "Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηγέτες..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιώργος Τουρσουνίδης, ο οποίος τόνισε πως οι Βίτορ και Τζιόλης... δεν κάνουν για τον "Δικέφαλο".

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και όχι μόνο μίλησε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στο Αθλητικό Μετρόπολις. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς με τον Πανιώνιο: "Είναι δύσκολα τα πράγματα. Έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και πλέον μπαίνει η ομάδα σε περιπέτειες. Ο ΠΑΟΚ έχασε γιατί δεν ήταν κάλος και γιατί ο Πανιώνιος μπήκε πιο αποφασιστικά και έδειξε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι".

Για το γιατί ο Πανιώνιος των περιορισμένων οικονομικών είναι πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη: "Τα παιδιά του Πανιωνίου έχουν αφήσει πίσω τους το οικονομικό κομμάτι. Η δική μας ομάδα λειτουργεί καλά σε αυτό, αλλά οι παίκτες δεν βγάζουν το πάθος που έχουν οι παίκτες του Πανιωνίου. Είναι καλό να πληρώνεσαι στην ώρα σου. Το ΠΑΟΚ τον έχω ζήσει πολύ καλά. Παλιότερα δεν ήξερες ποτέ, πόσο και αν θα πληρωθείς. Λείπει το τσαγανό από τους παίκτες και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Είναι αρνητικό το κλίμα γύρω από την ομάδα".

Για το αν έχει ευθύνη ο Ιβιτς: "Είδαμε μια αλλαγή ψυχολογίας. Δε περιμέναμε να παίξει ο ΠΑΟΚ μπαλάρα. Πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα εργαλεία. Φάγαμε μια κατραπακιά χθες. Δεν έχει να κάνει με τον Ιβιτς, έχει να κάνει με τη νοοτροπία".

Για τον Βίτορ: "Για μένα ο Βίτορ δεν πρέπει να παίζει στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είναι παίκτης της σειράς. Ίσως να κάνω λάθος, αλλά αν εγώ ήμουν στον ΠΑΟΚ, δε θα τον ήθελα στην ομάδα. Δεν έχει καλυτέρα στόπερ ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, αλλα εγω δεν θα τον είχα μέσα στον καλοκαιρινό προγραμματισμό. Θα κοιτούσα ποιους έχω και θα έψαχνα καλύτερο".

Για τον Τζιόλη: "Τα ίδια. Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Δε θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά αν θέλεις να κάνεις ομάδα πρέπει να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία. Αυτά τα δύο παιδιά και κάποιους άλλους δεν θα τους είχα στον προγραμματισμό. Ο ΠΑΟΚ για να κάνει τη διαφορά πρέπει να φέρει έμπειρους παίκτες με προσωπικότητα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλά νέα παιδιά, δεν έχει ηγέτες".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ