ΠΑΟΚ

Τουρσουνίδης: "Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ίβιτς, αγωνιστικά είμαι κατά του Τζαβέλλα"

Τουρσουνίδης: "Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ίβιτς, αγωνιστικά είμαι κατά του Τζαβέλλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και τόνισε πως θεωρεί απαράδεκτες τις δηλώσεις του Ίβιτς, ενώ για τον Τζαβέλλα ανέφερε πως αγωνιστικά δεν κάνει για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τουρσουνίδης για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με 4-3 στην Τούμπα για την 12η αγωνιστική της Super League. Ο παλαίμαχος άσος του "Δικεφάλου" μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis 95.5" και έκανε λόγο για ερασιτεχνική νοοτροπία και φαινόμενα παιδικής χαράς. Παράλληλα, τόνισε πως θεωρεί απαράδεκτες τις δηλώσεις του Ίβιτς, ενώ για τον Τζαβέλλα ανέφερε πως αγωνιστικά δεν κάνει για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: "Αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ είναι τρομερά. Οι δηλώσεις του Ίβιτς και όλο αυτό που ακολουθεί σήμερα είναι τραγικά φαινόμενα και γεγονότα που όχι απλά απομακρύνουν τον κόσμο, αλλά δείχνουν πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον και φιλότιμο από όσους είναι γύρω από την ομάδα".

Για την καρατόμηση Τζαβέλλα: "Γύρω από τον Τζαβέλλα έχει δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα και δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Ίσως έπρεπε κάποιος να πληρώσει περισσότερο το μάρμαρο και αυτός είναι ο Τζαβέλλας. Δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο με αυτήν την κίνηση. Πριν δύο μήνες ανανεώθηκε το συμβόλαιό του. Με ποια λογική τον ανανεώνεις και μετά από δύο μήνες του λες ότι είσαι το απόλυτο κακό; Ούτε σε ερασιτεχνικά σωματεία δεν γίνονται αυτά".

Για τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς: "Άκουσα όσα έγιναν και τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς. Για μένα ήταν απαράδεκτες οι δηλώσεις Ίβιτς. Δεν μπορείς να είσαι προπονητής και να λες δημόσια ότι κάποιοι παίκτες δεν θέλουν να παίξουν, ή θέλουν το κακό της ομάδας. Και λες ότι συμβαίνει αυτό εδώ και ένα μήνα. Γιατί τους έχεις στην ομάδα τότε; Πώς αυτός ο προπονητής και πόσω μάλλον ο κόσμος θα έχει εμπιστοσύνη μετά στους παίκτες και γενικότερα στην ομάδα. Αυτό που έγινε και συνεχίζεται σήμερα θυμίζει παιδική χαρά. Δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι ο ΠΑΟΚ. Χάθηκε η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη. Είναι μια ανεξέλεγκτη κατάσταση που δυστυχώς έφερε την ομάδα εδώ που είμαστε. Φεύγει ο Τζαβέλλας. Και τι έγινε; Λύθηκε το πρόβλημα; Όχι. Το πρόβλημα είναι εσωτερικό. Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανθρώπους που θα δημιουργήσουν μια ικανή ομάδα, όπως τη φαντάζεται ο κόσμος. Γίνεται σήμερα ο Τζαβέλλας εξιλαστήριο θύμα, αύριο θα είναι ο Αθανασιάδης και ζωή συνεχίζεται. Πώς θα αντιμετωπίσουν τώρα τον προπονητή Ίβιτς οι παίκτες του ΠΑΟΚ;".

Για το αν μπορεί να ισχύουν τα λεγόμενα Ίβιτς: "Έπαιξα ποδόσφαιρο και ήρθα σε κόντρα με πολλούς προπονητές. Ο Τζαβέλλας είναι αρχηγός στον ΠΑΟΚ και αναντικατάστατος. Δεν βρίσκω τον λόγο για να πάει στην κόντρα με τον Ίβιτς. Έχει ένα καλό συμβόλαιο, παίζει συνεχώς, είναι αρχηγός. Δεν έχει κίνητρο να κάνει αυτό το πράγμα. Η κόντρα που δημιουργείς με έναν προπονητή, οφείλεται κυρίως στο αν δεν σε βάζει, στον τρόπο λειτουργίας κλπ. Από εκεί και πέρα πάμε σε ένα άλλο κομμάτι που δεν θέλω καν να σκέφτομαι. Το να υπάρχουν, δηλαδή, οικονομικά οφέλη, γιατί πολλά ακούγονται για στοιχήματα κλπ. Δεν θέλω να μπω καν σε αυτή τη διαδικασία. Αγωνιστικά είμαι κατά του Τζαβέλλα. Το έχω πει και δημόσια. Δεν μπορούμε να μιλάμε για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ και να ασχολούμαστε με τον Τζαβέλλα".

Για το αν μπορεί να στήθηκαν άλλοι παίκτες: "Τι να σου πω τώρα; Δεν ξέρω. Εγώ είδα πολλά παιδαριώδη λάθη. Δεν έδειξε ότι έγινε κάτι εσκεμμένα. Δεν υπήρξε κάτι τρανταχτό που να προδίδει ότι έγινε κάτι μεμπτό μετά το 3-1. Υπήρξαν πολλά βεβιασμένα, ατομικά λάθη σαν αυτά που γίνονται συνεχώς από την αρχή της χρονιάς. Δεν θέλω να το πιστεύω ότι μπορεί κάποιοι παίκτες να έφτασαν σε αυτό το σημείο, να χάσουν για να διώξουν τον προπονητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ίβιτς παίζει τα ρέστα του
Συνελήφθη ο 18χρονος που πέταξε τη φωτοβολίδα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Εμετικά σχόλια στο instagram του Τζαβέλλα
Απόφαση Ίβιτς: Στην β' ομάδα του ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας
Ο Ρεμπρόβ στην κορυφή της λίστας Μίχελ
Στηρίζει Ίβιτς, αλλά δεν ξαναπάει Τούμπα ο Σαββίδης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ