ΠΑΟΚ

"Τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο εκτός ECA ο ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σαββίδης EUROKINISSI SPORTS

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) ενημέρωσε ότι ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει με...κόκκινη κάρτα τουλάχιστον έως τον Σεπτέμβριο, μετά τα γεγονότα στην Τούμπα με την ΑΕΚ.

Στις 13 Μαρτίου η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων ανακοίνωσε ότι ο ΠΑΟΚ τίθεται εκτός μετά τα γεγονότα που σημειώθηκαν στην Τούμπα, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στην ενημέρωσή της η ECA είχε αναφέρει τα εξής:

"Η ECA καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο φέροντας όπλο, στον αγώνα της Super League ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με τους κανόνες της Ομοσπονδίας, η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να αποβάλει τον ΠΑΟΚ ως μέλος της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων. H ECA υπάρχει για να προστατεύει την ακεραιότητα και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και των διοργανώσεων, καθώς και των αθλητικών αξιών και αρχών στα οποία βασίζεται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η τιμωρία τίθεται σε ισχύ μέχρι νεωτέρας και θα αναφερθεί στη γενική συνέλευση της ECA στις 27 Μαρτίου 2018, στη Ρώμη".

Πράγματι, στη γενική συνέλευση της Ρώμης έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ παραμένει εκτός Ομοσπονδίας, ύστερα από ομόφωνη απόφαση. "Ο ΠΑΟΚ παραμένει αποκλεισμένος τουλάχιστον έως την επόμενη γενική συνέλευση, που είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 10-11 Σεπτεμβρίου 2018" ήταν η επίσημη ενημέρωση της ECA προς το Sport24.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ