ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Βρώμικο και διεφθαρμένο"

Τούντορ: "Βρώμικο και διεφθαρμένο"
Τούντορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιγκορ Τούντορ καυτηρίασε την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε πως θα πρέπει να επέμβει η κυβέρνηση και ανέφερε πως θα ήταν καλύτερα να σφύριζε ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός - Αντερλεχτ.

Δυσαρεστημένος με την διαιτησία του Παππά ήταν ο Ιγκορ Τούντορ μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης είπε:

"Είναι κρίμα γιατί μπορούμε να μιλήσουμε για όλα εκτός από το ποδόσφαιρο. Είμαι δυσαρεστημένος με όσα έγινα. Είχα πει πως δεν μου αρέσει οι προπονητές να λένε πως δεν θέλουν να μιλήσουν για τους διαιτητές. Γιατί να μην μιλήσουμε γι' αυτούς, όταν ο διαιτητής είναι ένα σημαντικό μέρος του ποδοσφαίρου. Πριν το ματς αστειεύτηκα με το γεγονός ότι δεν θέλαμε να έχουμε έναν διαιτητή σαν αυτόν στο ματς του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ. Εκανα λάθος, ίσως να ήταν καλύτερο να έχουμε εκείνον και όχι αυτόν που είχαμε σήμερα. Δεν έχει να κάνει με το πέναλτι, ούτε με αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Εχει να κάνει με το ότι κάποιος έχει αποφάσισε να παίξει με τις ζωές μας. Γιατί και η δική μου ζωή ανήκει στο ποδόσφαιρο αλλά και των οπαδών. Και μετά μερικοί λένε γιατί έγινε αυτό. Δεν ξέρω πόσοι τραυματίες υπάρχουν γιατί ένας αποφάσισε πως θα το παίξει Θεός και να κάνει πλάκα με εμάς και τον κόσμο. Δεν ξέρω πόσοι είναι τραυματίες. Δεν έχουν δικαίωμα να μας τα κάνουν αυτά. Κάνουν πλάκα μαζί μας. Αυτό που έγινε σήμερα είναι ένα αστείο. Μπορείς να έχεις καλύτερους παίκτες αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνει όλο αυτό. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν. Δεν νιώθω ηττημένος σήμερα αλλά πιο πολύ κερδισμένος".

Για το αν έχει μεταφέρει στη χώρα του το τι γίνεται στην Ελλάδα και για το μέλλον του: "Δεν είμαι από αυτούς που θα φύγουν. Νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν το σπίτι μου. Κάποιος πρέπει να πάρει σωστές αποφάσεις (σ.σ. εννοεί για το ελληνικό ποδόσφαιρο). Η Ομοσπονδία ή η κυβέρνηση. Πρέπει να αλλάξει αυτό όλο. Γιατί να έρθει ο κόσμος όταν ξέρει ήδη το αποτέλεσμα. Ο κόσμος μετά από ένα σημείο, απαντούσε στον διαιτητή με ειρωνικό τρόπο. Δεν ξέρω ποια δύναμη βρήκε για να μην δώσει το πέναλτι. Και στην Κροατία έχουν γίνει αυτά. Εκεί είναι η Ντιναμό, εδώ ο Ολυμπιακός. Το σύστημα δεν αλλάζει. Μερικοί κατέληξαν στη φυλακή αλλά δεν είδαμε διαφορά. Το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να είναι καθαρό και τα παιδιά θα πρέπει να έρχονται και να θέλουν να παίξουν. Και αυτό εδώ πέρα δεν είναι καθαρό. Είναι κάτι βρώμικο και διεφθαρμένο".

Για το αν ωφελούνται όλες οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη όπως η Γιουβέντους της οποίας αποτέλεσε μέλος: " Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Όλοι εδώ θα έχουμε την ίδια άποψη, αν κλείσουν τα μικρόφωνα. Είστε εδώ, βλέπετε το ποδόσφαιρο και βλέπετε τι συμβαίνει".

Για το αν σκέφτηκε να πάρει την ομάδα και να φύγει: "Δεν σκέφτηκα να πάρω την ομάδα να να φύγουμε. Ηταν ένας ημιτελικός και ήταν σημαντικό ματς. Παίξαμε με τον Χατζηισαία, τον Πέλκα, τον Μυστακίδη, τον Τσίμιροτ, με νεαρά παιδιά που παίζουν τα πρώτα τους σημαντικά ματς. Κάναμε αβίαστα λάθη και αν αυτοί οι παίκτες είχαν περισσότερα τέτοια ματς, δεν θα έκανα τα ίδια λάθη. Κάναμε πολλές λάθος μεταβιβάσεις".

Για το ότι ο Σαββίδης απείλησε πως δεν θα "κατέβει" ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς αν δεν επαναληφθεί το ματς με τον Ολυμπιακό: " Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω. Ολα όσα έγιναν, είναι ήδη πολλά".

Για το αν όλα όσα έγιναν επηρεάσουν την ομάδα και για την αντίδραση του Μακ όταν πήρε την κόκκινη: "Με την αντίδραση του Μακ δεν συμφωνώ, αλλά μπορώ να την κατανοήσω. Από αυτά που έγιναν θα βγούμε πιο δυνατό και θα μας βοηθήσει αυτή η εμπειρία".

Για τις χειρονομίες του προς τον Σίλβα: " Τελειώσαμε καλά και όχι σε πόλεμο. Δεν μου αρέσουν τέτοιες καταστάσεις. Δεν μου άρεσε που δέχτηκε αυτό το αντικείμενο. Τον έβλεπα να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν ήξερα τι να κάνω, να γελάσω ή να θυμώσω και κατέληξα να είμαι πολύ θυμωμένος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ανασκόπηση του αγώνα

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Σαββίδης: "Δεν θα κατέβουμε στη ρεβάνς"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν ασχολούμαστε με το παραλήρημα του κ. Σαββίδη"

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα επεισόδια στην Τούμπα σε φωτογραφίες

Τα "άκουσε" ο Σαββίδης

Το φτύσιμο του Μακ στον Μήτσιο

Η ανατροπή του Μακ από τον Καπίνο

Το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ

Η πρώτη διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Πέταξαν ποτήρι με νερό στον Μάρκο Σίλβα!

Καρέ-καρέ το ξέσπασμα του Καμπιάσο

Οι φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός

Ένταση στη συνέντευξη Τύπου του Μάρκο Σίλβα

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ