ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Βασικός με Ντόρτμουντ ο Μπερμπάτοφ"

Τούντορ: "Βασικός με Ντόρτμουντ ο Μπερμπάτοφ"
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ ξεκαθάρισε πως ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ θα ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ την ερχόμενη Πέμπτη (1/10). Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Ο Κροάτης τεχνικός του "Δικεφάλου" έδωσε την είδηση πως θα χρησιμοποιήσει τον Βούλγαρο σταρ στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τη Ντόρτμουντ. Επίσης, τόνισε πως η νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, δίνει στην ομάδα του ηρεμία ώστε να συγκεντρωθεί στα μεγάλα ματς που ακολουθούν με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε 27 λεπτά για να γυρίσει το ματς: "Στο τέλος έτσι φάνηκε. Το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, Συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις στο ποδόσφαιρο να σκοράρει ο αντίπαλος με μία ευκαιρία, αλλά καταφέραμε και το γυρίσαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους."

Για την ανατροπή: "Αν έχεις την σωστή νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι μπαίνεις για να πάρεις τη νίκη αι όσο κερδίζεις αυτό σε βοηθά. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα, δείξαμε χαρακτήρα, καρδιά και γυρίσαμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η νίκη πάντα σε ανεβάζει και σε βοηθάει ψυχολογικά. Η νίκη φέρνει την επόμενη νίκη. Σου δίνει την ηρεμία που χρειάζεσαι για να συγκεντρωθείς για το επόμενο παιχνίδι."

Για τις χαμένες ευκαιρίες: "Δεν με ανησυχεί. Μακάρι όλα τα παιχνίδια να είναι έτσι και η ομάδα μου να δημιουργεί τις ευκαιρίες, ακόμη και δεν μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοικτό, μείναμε με τρεις παίκτες πίσω, αλλά το ποδόσφαιρο μας έδωσε στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό που δεν μας έδωσε στο πρώτο με την υπεροχή που έχουμε και δεν μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ."

Για τους αγώνες με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό: "Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για αυτά τα δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν."

Για το αν παρατήρησε σημάδια κόπωσης σε ποδοσφαιριστές του: "Υπήρχε μία κούραση, αλλά όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία το αποτέλεσμα σε ξεκουράζει. Υπάρχει χρόνος μεταξύ των αγώνων, έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα αντέξουν."

Για τον Μπερμπάτοφ: "Θα αλλάξω την τακτική μου που δεν σας λέω πάντα την ενδεκάδα και θα σας πω ότι την Πέμπτη θα είναι στη βασική ενδεκάδα."

Για το συμβάν με τον Κοντοέ: "Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πολλές φορές ο αντίπαλος να μην μπαίνει να παίξει, αλλά να κερδίζει χρόνο, αλλά είναι κάτι που τελείωσε και δεν έχει σημασία."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ