ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Τον τελευταίο μήνα παίζουμε χωρίς επιθετικό"

Τούντορ: "Τον τελευταίο μήνα παίζουμε χωρίς επιθετικό"
Τούντορ INTIME SPORTS

Πως σχολίασε ο Τούντορ την εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΣ (ήττα με 3-1) και τι δήλωσε για την έλλειψη στράικερ από το ρόστερ.

Ο Ιγκορ Τούντορ στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στην επιθετική αφλογιστία του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι τον τελευταίο μήνα ο Δικέφαλος παίζει χωρίς στράικερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και εάν επηρέασαν: "Δεν αλλάξαμε κάτι στο παιχνίδι μας, παίξαμε το σύστημα που παίζουμε συνέχεια. Ο Τζιόλης έχει ξανααγωνιστεί σε αυτή τη θέση (σ.σ. του σέντερ μπακ). Παίξαμε το ποδόσφαιρο που συνηθίζουμε, στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Στο δεύτερο μέρος ήρθε ένα αυτογκόλ και μία κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Δεν είναι θέμα πειράματος, επιλέγω τους καλύτερους παίκτες στην θέση την οποία ταιριάζουν. Ο στόχος είναι να παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος εξαρτάται από την ποιότητα των παικτών και αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε τη σύγκριση με τους ποδοσφαιριστές των άλλων μεγάλων ομάδων".

Για την έλλειψη καθαρόαιμου επιθετικού: "Δεν γνωρίζω για τις μεταγραφές. Τον τελευταίο μήνα παίζουμε χωρίς επιθετικό, ο Μακ και Ζάιρο είναι περισσότερο εξτρέμ, ενώ ο Πέλκας είναι παίκτης για το κέντρο, μεσοεπιθετικός, αλλά, σίγουρα, όχι σέντερ φορ. Είναι ένα πρόβλημα αυτό, πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις για να σκοράρουμε".

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει αποκτήσει στράικερ: " Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω το κομμάτι των μεταγραφών. Ο,τι ήταν να πω το είπα γι' αυτό το θέμα".

Για τους λόγους που ο Τζιόλης έπαιξε σήμερα ως στόπερ και έμεινε εκτός ο Μαλεζάς: "Ο ρόλος του Τζιόλη δεν ήταν καθαρά αυτός του στόπερ. Επαιξε και λίγο πιο μπροστά, έχει καλό δεξί πόδι και μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι. Ηταν ένας από τους καλύτερους".

Για τον δανεισμό του Κουλούρη στην Ανόρθωση: “Ν αι είναι αλήθεια ότι θα παίξει εκεί ως δανεικός”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού: " Η δουλειά μου είναι να προπονώ τους παίκτες. Και σήμερα δεν έχω να τους πω κάτι. Ηταν περίεργο παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες και μετά άλλαξαν τα δεδομένα με το αυτογκόλ και την κόκκινη. Δεν έχω να πω κάτι για τους αμυντικούς".

Για το λάθος του Ολσεν που ήρθε να προστεθεί σε αυτό του Γλύκου στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι: "Φυσικά και δεν μου αρέσουν τέτοια λάθη, αλλά είναι κομμάτι του παιχνιδιού".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ