ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Το πρόσημο είναι θετικό"

Τούντορ: "Το πρόσημο είναι θετικό"
Τούντορ INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Τούντορ από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στην Κρασνοντάρ. "Πάμε στη Ρωσία για τους τρεις βαθμούς" τόνισε.

Ο Ιγκορ Τούντορ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κράσνονταρ τόσο στα θετικά του ΠΑΟΚ, όσο και στην παρουσία του Γλύκου.

"Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Το πρόσημο είναι θετικό, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ημασταν πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι, συμπαγείς, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ αλλά δεν καταφέραμε να ακοράρουμε. Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Δεν υπήρχε κάτι να με προβληματίσει σήμερα. Θεωρώ ότι ήταν καλά οργανωμένη η ομάδα, εμένα αυτή είναι η δουλειά μου να παρουσιάζω ένα σύνολο που να ξέρει τι θα κάνει και στην άμυνα και στην επίθεση. Μας έλειπε στα τελευταία 20 μέτρα η ποιότητα στην πάσα και στο σουτ για να πετύχουμε κάποιο τέρμα".

Για την δεύτερη αποβολή του Ζάιρο την φετινή σεζόν:
"Δεν είναι θέμα απειθαρχίας, ήταν τυχαίο ότι αποβλήθηκε. Είμαι χαρούμενος απ' αυτόν, ήταν θετικός σήμερα, προσπάθησε, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ και είμαι ικανοποιημένος απ' αυτόν".

Για το αν το παιχνίδι στη Ρωσία έχει χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση:
"Είναι σημαντικό και θέλουμε τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι, βέβαια, πάμε για τη νίκη. Μπορεί κάποιες φορές να προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο, γιατί όπως σας είπα και χθες η Κρασνοντάρ διαθέτει πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικούς παίκτες, ωστόσο, σήμερα αξίζαμε κάτι παραπάνω. Θα πάμε στη Ρωσία για τους τρεις βαθμούς".

Για το βάθος στο ρόστερ:
"Η ομάδα που παρατάχθηκε σήμερα δεν είχε να κάνει με αναπληρωματικούς. Ήταν μια πολύ καλή ομάδα, είμαι ικανοποιημένος απ' όλους. Το ότι δεν κερδίσαμε είναι για τους λόγους που σας ανέλυσα προηγουμένως".

Για την παρουσία του Γλύκου:
"Ήτανπολύκαλή η εμφάνισή του, έδωσε ασφάλειαστην άμυνα και μου άρεσε πολύ αυτό".

Για τα πλάνα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
"Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μένα. Προσέχω και αναλύω την εμφάνιση όλων των παικτών. Ναι, έχω καθαρή σκέψη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να δω, βέβαια, τι θα γίνει και με τους τραυματισμούς και ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας. Και σήμερα την ομάδα που παρατάξαμε την είχαμε σκεφτεί τις περασμένες μέρες".

Για το αν συζήτησε με την διοίκηση την ιεράρχηση των διοργανώσεων και το ότι το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό από το Europa League, όπως είχε πει χθες:
"Είναι η αισθησή μου αυτή. είναι η δική μου άποψη και αυτό που πιστεύω ότι ισχύει. Δεν θέλω να γίνει αυτή η συζήτηση ότι δεν δίνουμε σημασία στην Ευρώπη και οι δύο διοργανώσεις είναι σημαντικές. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό, ίσως και από το Τσάμπιονς Λιγκ".

Για την εξέλιξη που έχει ο όμιλος:
"Δεν υπολογίζω τους βαθμούς, αναλύουμε, απλώς, τον αντίπαλο και παίζουμε. Είναι διαφορετικό, βέβαια, πως θα προετοιμάσεις την ομάδα για την Ντόρτμουντ και πως με την Γκαμπάλα".

Για το γεγονός ότι Κόστα έπαιξε ως αριστερός στόπερ και όχι ο Μαλεζάς:
"Ο λόγος είναι ότι ο Κόστα είναι καλύτερος στα μαρκαρίσματα. Και οι δυο τους, αλλά και ο Σκόνδρας πήγαν καλά. Δεν είναι εύκολο μετά από τέτοιο διάστημα απουσίας. Ο Σκόνδρας, πάντως, έκανε κάποια λάθη στο τέλος, ευτυχώς δεν μας τιμώρησε ο αντίπαλος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ