ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Θέλουμε να κυριαρχήσουμε"

Τούντορ: "Θέλουμε να κυριαρχήσουμε"
Τούντορ WWW.MOTIONTEAM.GR

Ξεκάθαρος είναι ο Ιγκόρ Τούντορ για την εικόνα που θέλει να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (23/9, 20:30) στην κατάμεστη Τούμπα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, τόνισε ότι οι παίκτες του θα ψάξουν μόνο τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (23/9, 20:30) στην κατάμεστη Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για όσα θα ήθελε να διορθώσουν οι παίκτες του σε σχέση τον αγώνα με την Γκαμπάλα: "Είναι λίγο επαναλαμβανόμενες οι απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, γιατί ακόμη και στα καλύτερά μας παιχνίδια εγώ ψάχνω να βρω τι δεν πήγε καλά για να το διορθώσουμε. Μόνο έτσι πας μπροστά. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και πάνω σε αυτά να δουλέψουμε κι άλλο. Θέλω στο επόμενο ματς να δω έναν καλό ΠΑΟΚ, γιατί νομίζω ότι ποτέ στους τρεις μήνες που είμαι εδώ δεν χάσαμε κάποιο παιχνίδι όταν αγωνιστήκαμε σαν ΠΑΟΚ".

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η έννοια ντέρμπι, με αφορμή τον αγώνα με την ΑΕΚ: "Για τον προπονητή κάθε παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός. Στο ντέρμπι η διαφορά είναι για τους παίκτες. Για τον προπονητή μετράει το τελευταίο αποτέλεσμα, κανείς δεν θυμάται τι έκανε πιο πριν, όλα τα ματς είναι τελικοί. Θέλω να κυριαρχήσουμε, όπως προσπαθούμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Είδα την ΑΕΚ, ξέρω ότι είναι καλή ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη".

Για την προσέγγιση που έκανε στα ντέρμπι ως παίκτης: "Σαν παίκτης είχα μία διαφορετική προσέγγιση σε αυτά τα ματς. Στα ντέρμπι έκανα τα καλύτερα μου παιχνίδια, είναι διαφορετικό το κίνητρο. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών μου νομίζω ότι θα είμαστε καλοί".

Για το γεγονός ότι η Τούμπα θα είναι γεμάτη: "Είναι σημαντική η υποστήριξη του κόσμου. Εμείς θέλουμε με τα τρεξίματα, την τακτική μας και την φαντασία μας να τους ανταποδώσουμε την ενέργεια που μας δίνουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ