ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Θα μας βοηθήσει η νίκη στο ντέρμπι"

Τούντορ: "Θα μας βοηθήσει η νίκη στο ντέρμπι"
Τούντορ WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε στη NOVA για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και για το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, τόνισε στη NOVA πως η νίκη με 2-1 και η νοοτροπία στο ντέρμπι των "Δικεφάλων" στην Τούμπα, θα βοηθήσει την ομάδα του στον αυριανό (27/9) αγώνα του Περιστερίου με τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ:

"Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ήταν πολύ σημαντική για την αυτοπεποίθηση μας. Δεν αρκεί να παίζει καλά, χρειάζονται και οι νίκες. Η νοοτροπία στον ντέρμπι αλλά και η νίκη θα μας βοηθήσουν κόντρα στον Ατρόμητο, που όλοι ξέρουν ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι".

Για την ανατροπή αλλά και αν επιδιώκει να δει νέα στοιχεία στην ομάδα του:

"Θα δούμε νέα στοιχεία. Περιμένουμε και τους τραυματίες που πρέπει να προετοιμαστούν σωστά και θα δώσουν νέα στοιχεία στην ομάδα. Ταξιδεύουμε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο, ο οποίος παραδοσιακά δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ. Θα πάμε εκεί να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και αν έχουμε την πιθανότητα να κερδίσουμε, να πάρουμε το παιχνίδι".

Για το από που πηγάζει η αυτοπεποίθηση του:

"Είναι πολύ ωραία να αισθάνομαι την στήριξη συνεχώς. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν ξέρεις. Η πίεση υπάρχει πάντα και πολλές φορές την προξενώ εγώ ο ίδιος καθώς θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερος. Από την πλευρά μου όμως εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πιέσω τους παίκτες, οι οποίοι είναι αυτοί που κρίνουν στο τέλος τα πάντα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ