ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Θα έχουμε κάποιες αλλαγές"

Τούντορ: "Θα έχουμε κάποιες αλλαγές"
Τούντορ INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, προαναγγέλλοντας πως θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, δήλωσε ανυπόμονος για την έναρξη του πρωταθλήματος, λέγοντας πως θεωρεί ότι η ομάδα του θα κερδίσει την Ξάνθη. Παράλληλα, προανήγγειλε πως θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στην 11άδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

"Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Είναι πάντα πολύ σημαντικό να ξεκινάς καλά το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε ήδη 45 μέρες από την αρχή της σεζόν και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά που κάνουμε εδώ και θεωρώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Σίγουρα δεν είναι εύκολο οι καινούριοι ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν στη νοοτροπία της ομάδας και στο στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να εφαρμόσουμε αλλά αυτό είναι μια δική μου δουλειά, εγώ πρέπει να το πετύχω αυτό, να τους ενσωματώσω στην ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και θέλουμε να συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις και την Κυριακή δεν θα είναι εύκολο γιατί η Ξάνθη είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά θεωρώ ότι θα κερδίσουμε".

Κλείνοντας, είπε: "Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο το ποδόσφαιρο που παίζουμε γιατί κι εγώ θέλω να δω γεμάτο το γήπεδο κι έτσι θέλω να το βλέπω συνέχεια στη σεζόν γιατί είναι πολύ όμορφο και σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές να το νιώθουν, τους δίνει μεγαλύτερη δύναμη και θέλω να πιστεύω ότι με την καρδιά μας, με τη δύναμή μας, με τα τρεξίματά μας, με την απόδοσή μας θα καταφέρουμε να πείσουμε τον κόσμο να έρχεται συνεχώς στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να συζητάω για την τακτική με τον Τύπο. Είναι κάτι το οποίο αφορά τα αποδυτήρια, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν καινούρια πρόσωπα, θα υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής και θεωρώ ότι θα έχουμε κάποιες αλλαγές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ