ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Θα είμαι πάντα οπαδός του ΠΑΟΚ"

Τούντορ: "Θα είμαι πάντα οπαδός του ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το πέρασμά του από την χώρα μας, την πρωτιά του "Δικεφάλου" στα playoffs και είπε τι χρειάζεται η ομάδα για να περάσει στους ομίλους του Champions League.

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε στην εφημερίδα "Arena Press"για το πέρασμα τουαπό τον ΠΑΟΚ, τις εμπειρίες που κράτησε, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα playoffs και αν αυτό του άφησε πικρία. Αναφέρθηκε στο τι χρειάζεται ο "Δικέφαλος" για να περάσει από τα προκριματικά και ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ να βρίσκεται τον Σεπτέμβριο στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το ότι η ομάδα κατάφερε και βγήκε στην πρώτη θέση των playoffs: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτό που κατάφερε η ομάδα, επειδή νιώθω κι εγώ ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ. Πέρασα μία περίοδο όχι μικρή σ’ αυτή την ομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή και στην διοίκηση, τους εύχομαι καλή τύχη και να περάσουν στους ομίλους του Champions League. Είμαι χαρούμενος ιδιαίτερα για τα παιδιά από τα οποία έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Είναι ένα πολύ καλό γκρουπ χαρακτήρων και ποδοσφαιρικών αξιών".

Αναφορικά με το δήλωση του Ίβιτς ότι του... ανήκει ένα κομμάτι της επιτυχίας: "Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι να περάσει με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League".

Για το αν πίστευε στην πρώτη θέση: "Στα playoffs όλα αλλάζουν. Όταν ήμουν προπονητής εγώ, παίζαμε πάντα καλά κόντρα στις μεγάλες ομάδες, ακόμα και απέναντι στον Ολυμπιακό. Το ίδιο συνέβαινε και στα ευρωπαϊκά ματς. Ναι, το πίστευα, γιατί ήξερα ότι στα σημαντικά παιχνίδια ανταποκρίνεται πολύ καλά η ομάδα".

Για το αν του έμεινε πικρία: "Όχι, η ζωή του προπονητή έτσι είναι. Καμία πίκρα δεν έχω. Είμαι ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να δουλέψω στον ΠΑΟΚ, ήταν μία μεγάλη εμπειρία για μένα αυτοί οι εννιά μήνες. Θα είμαι πάντα οπαδός του ΠΑΟΚ. Εύχομαι και ελπίζω να δω τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση στην νέα σεζόν στους ομίλους του Champions League".

Για τον λόγο που σταμάτησε η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ: "Δεν θέλω να γυρίσω στο παρελθόν. Κοιτάω μπροστά. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, ο προπονητής δύσκολα προσλαμβάνεται και εύκολα απομακρύνεται. Πάντα αυτός παίρνει την ευθύνη. Θα θυμάμαι εφ’ όρου ζωής το χρονικό διάστημα των εννιά μηνών που έζησα στην Ελλάδα, μία υπέροχη χώρα, με κοινό θερμό και σπουδαία κουλτούρα. Μόνο θετικά μου έχουν μείνει. Ο άνθρωπος που ζει με αρνητικές αναμνήσεις, δεν ζει καλά".

Για το 3-5-2 και αν αυτό ήταν το μεγαλύτερο του λάθος: "Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο, γιατί όλοι τα ξέρουν όλα…".

Για τον Σαββίδη και το Champions League: "Πέρασα υπέροχα στην Θεσσαλονίκη. Αυτός ο σύλλογος είναι σπουδαίος, όπως και ο κ. Σαββίδης. Αξίζει ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης την συμμετοχή σε όμιλο του Champions League. Εύχομαι να βλέπω τον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο σε όμιλο".

Για το χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να μπει στους ομίλους: "Σίγουρα 2-3 σπουδαίες μεταγραφές. Για να είσαι ανταγωνιστικός στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι εύκολο. Στον ΠΑΟΚ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να φτιάξουν μία ομάδα που θα μπει σ’ αυτή την διάσημη διοργάνωση με προοπτικές. Ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή ξέρουν καλύτερα από μένα τι χρειάζεται, πλέον, ο ΠΑΟΚ".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ