ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Συνήθως δεν κάνω μεγάλο ροτέισον"

Τούντορ: "Συνήθως δεν κάνω μεγάλο ροτέισον"
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ εξήγησε για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα όσον αφορά το ματς με την Ξάνθη και τόνισε πως θέλει την νίκη απέναντι στην Μπρόντμπι

Για το παιχνίδι με την Μπρόντμπι αλλά και για το ροτέισον που έγινε στον αγώνα με την Ξάνθη μίλησε την Τετάρτη ο Ιγκορ Τούντορ. Συγκεκριμένα είπε:

Για το πώς ένας προπονητής κρατά συγκεντρωμένους τους παίκτες μετά από ένα 5-0: "Είναι μέρος της δουλειάς μου να προσπαθώ να τους συγκεντρώνω. Εγώ προτιμώ να έχω πάντα να διαχειριστώ τέτοια σκορ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι περίεργο. Απ' όσο έχω δει στις προπονήσεις, στη συμπεριφορά και στις προπονήσεις, κοιτάμε τη νίκη και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και αύριο".

Για το αν θα υπάρχει και πάλι ροτέισον: "Τοροτέισον(σ.σ. με την Ξάνθη) έγινε για συγκεκριμένους λόγους. Κάποιοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό, είχαμε απουσίες. Δεν συνηθίζω να κάνω μεγάλοροτέισον. Αύριο ίσως ξεκουράσω κάποιους, αλλά οι περισσότεροι που αγωνίζονται βασικοί θα συμμετάσχουν κανονικά".

Για το αν θα παίξει ρόλο αύριο η διαφορά απόδοσης που παρατηρήθηκε μεταξύ του πρώτου ματς με την Μπρόντμπι και με αυτού της Ξάνθης: " Το προηγούμενο ματς δεν ήταν φυσιολογικό από την άποψη ότι υπήρχαν λόγοι που μας ανάγκασαν να πάρουμε αποφάσεςις που δεν θα παίρναμε υπό φυσιολογικές συνθήκες. Θα υπάρχουν πολλές πιθανότητες για σκαμπανεβάσματα λόγω και της παρουσίας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Κανείς δεν θυμάται στο ποδόσφαιρο το ματς που περνάει και οι παίκτες το γνωρίζουν".

Για τα σενάρια περί συμφωνίας για σέντερ φορ: " Ο κ. Αρνεσεν κάνει την δουλειά του και εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι".

Για το αν αύριο θα είναι ευχαριστημένος με το αν αποφύγει τραυματισμούς και τιμωρίες ή θέλει και την νίκη: "Θέλουμε την νίκη, έχω πει στους παίκτες στα αποδυτήρια "σε κάθε ματς μπαίνουμε για να κερδίσουμε". Θέλουμε να δείξουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις".

Βίτορ:"Να παίξουμε καλά"

Ο Μιγκέλ Βίτορ είπε:

Για την ατμόσφαιρα χαλαρότητας που μπορεί να δημιουργεί το 5-0: "Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα από το πρωτο ματς. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε".

Για το αν ο ανταγωνισμός βοηθά τους παίκτες να γίνονται καλύτεροι: "Όταν υπάρχει ανατγωνισμός και αρκετοί παίκτες στην ίδια θέση είσαι υποχρεωμένος να δώσεις τον καλύτερο εαυτό για να γίνεις καλύτερος και αυτό είναι καλό για την ομάδα".

Για το τι "έφερε" το 5-0 στην Ελλάδα: "Δεν τους είδαμε χαλαρά. Εμείς το κάναμε εύκολο το ματς. Η Μπρόντμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει έμπειρους παίκτες. Εμείς πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και το κάναμε εύκολο. Θέλουμε και αύριο να γυρίσουμε με την νίκη".

Για το αν με ένα παιχνίδι με σκορ 5-0, οι παίκτες μπορεί να σκέφτονται και το επόμενο ματς: "Όχι κάθε παίκτης, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είναι συγκεντρωμένος στο ματς, να πάρουμε τη νίκη και σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε το επόμενο ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ