ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Πήγαμε να κλέψουμε το παιχνίδι"

Τούντορ: "Πήγαμε να κλέψουμε το παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Πως σχολίασε ο Ιγκόρ Τούντορ την εξέλιξη του αγώνα με την Ντόρτμουντ και τι δήλωσε για την γκάφα του Όλσεν, στην φάση του γκολ της γερμανικής ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι η Μπορούσια κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, τονίζοντας ότι το τελικό 1-1 τον αφήνει ικανοποιημένο, ενώ τόνισε ότι αν η ομάδα του έδινε χώρο στους Βεστφαλούς θα ήταν... αυτοκτονία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούντορ στην συνέντευξη Τύπου:

Για την γεύση που του αφήνει το παιχνίδι:

"Στο τέλος μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος, το 1-1 είναι καλό. Όπως έχω πει η Ντόρτμουντ είναι φαβορί όχι μόνο για τον όμιλο αλλά για την διοργάνωση. Σήμερα κυριάρχησαν στο γήπεδο, εμείς ήμασταν καλοί στις αντεπιθέσεις. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για τους λόγους που σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα:

"Θεωρώ ότι είναι η διαφορά ποιότητας. Προσπαθούσαμε, αλλά καμιά φορά έχει να κάνει και με τον αντίπαλό. Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και σε κάποιες περιπτώσεις το καταφέραμε.

Όμως ήταν πιο δυνατή και πιο καλή η Ντόρτμουντ. Αν με μία τόσο επιθετική ομάδα δώσεις χώρο είναι σαν αυτοκτονία. Προσπαθήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι και παραλίγο να το καταφέρουμε".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν επηρεάσει ο παράγοντας κούραση:

"Είναι πάντα εύκολο όταν έχεις πέντε μέρες μπροστά σου. Με τις τρεις μέρες είμαστε οριακά. Αν είχαμε μία μέρα παραπάνω θα ήταν καλύτερα αλλά θα προσπαθήσουμε στον χρόνο που έχουμε που έχουμε να δώσουμε κάτι έξτρα στην φυσική κατάσταση για να είμαστε έτοιμοι".

Για το αν σκέφτεται διαχείριση στο θέμα του τερματοφύλακα, με αφορμή το λάθος του Όλσεν στην φάση του γκολ, και την είσοδο μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο:

"Δεν είδα τι συνέβη στο τέλος, ωστόσο, ότι συνέβη δεν είναι φυσιολογικό γιατί θα πρέπει να προστατεύσουμε τον σύλλογο. Όσον αφορά τον τερματοφύλακα, δεν μου αρέσει γενικώς οι παίκτες μου να κάνουν λάθη. Ειδικά, όμως, ο τερματοφύλακας που εξ' ορισμού η θέση του είναι πιο σημαντική".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ